PUCA VISOKO

Ava ne krije koje su joj namjere: 'Želim postati najjača žena na Balkanu'

 IVO Subic/CROPIX

Ava Karabatić, koja se nedavno javno požalila kako se nije seksala godinu i pol dana, navodno ima novu simpatiju, piše srpski Kurir. Navodno je riječ je o pjevaču Ljubomiru Perućici s kojim je Ava nakon jednog izlaska i završila.

- Avi je Ljuba zapeo za oko još kad ga je prvi put vidjela, a to je dok je ona još bila u realityju 'Parovi', a on je pjevao na zabavi. Nakon što je Ava izašla iz showa i počela voditi emisiju 'Upoznajte parove', pozvala je Ljubu u goste. Nakon emisije su razmijenili brojeve i počeli se dopisivati, pa su se na kraju i našli - objašnjava izvor.

Navodno su već i spavali skupa, a još nije poznato je li na pomolu nova ljubavna veza. Starleta nije puno željela govoriti o odnosu s Ljubom.

- Slobodna sam cura i uživam u novom poslu. Što se tiče Ljube, mogu reći da je divan dečko, kulturan i obrazovan. Upoznali smo se u emisiji 'Upoznajte parove' gdje mi gostuju glazbeni gosti. Istina je da sam bila na Ljubimo nastupu, ali samo zato jer kolegama volim biti podrška - rekla je Ava te još jednom za Kurir ponovila kako nije u vezi.

- Trenutačno puno radim pa nemam vremena za dečka, a i namjeravam upisati doktorat. Ne krijem da želim postati jedna od najjačih žena na Balkanu - zaključila je Ava na kraju.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 00:03