MIRTA ŠURJAK

Atraktivna sportska novinarka pozirala kraj bazena i otkrila gdje ljetuje: ‘Guštaj, lipa moja!‘

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u ružičastom kompletu kraj bazena...
Mirta Šurjak
 Cropix, Instagram

Sportska novinarka Hrvatske televizije, 35-godišnja Mirta Šurjak otkrila je da uživa na godišnjem odmoru.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u ružičastom kompletu kraj bazena u mjestu Dol na otoku Hvaru.

Pratitelji su joj odmah pohvalili modnu kombinaciju i obasuli je komplimentima.

image
Ante Cizmic/Cropix

'Savršena', 'Prekrasna si', 'A je ti lipo. Pravi godišnji, samo guštaj' - samo su neki od komentara.

image
Instagram

- Ljeto će, kao i svake godine, biti kombinacija rada i odmora. Nakon Eura, započinje HNL i prijenosi utakmica za Radio Split, zatim Hajdukova europska gostovanja. Budu li povoljne epidemiološke prilike, nadam se da ću krajem srpnja putovati na gostujuću utakmicu u Kazahstan - otkrila je Mirta nedavno za Gloriju.

image
Ante Cizmic/Cropix

Pripremam i tradicionalni projekt Sinjske Alke, gdje već godinama u sklopu prijenosa radim studijsku emisije. Slobodno vrijeme provodit ću u svojoj ljetnoj bazi na otoku Hvaru, a nadam se da ću skoknuti na izlete do Korčule i Mljeta. Ne volim party odredišta, već mjesta koja odišu ljepotom prirode i kulturno-povijesnog nasljeđa, a bolje mjesto od našeg najturističkijeg otoka Hvara, za ljetni odmor ne možete poželjeti - rekla je.

image
Ante Cizmic/Cropix

Atraktivna Splićanka, kći doajenke HRT-a Nade Šurjak, rijetka je žena u sportskom novinarstvu, posebice nogometnom. Okružena je mahom muškim kolegama i muškim sugovornicima. Ranije je za Jutarnji objasnila kako se snalazi na toj nezahvalnoj poziciji.

image
Mirta i Nada Šurjak
Duje Klaric/Cropix

- Većina ih se već naviknula na mene. U početku nije bilo baš lako. Bace te u vatru i moraš se snalaziti kako znaš i umiješ. Kao žena, uvijek sam zbog toga pod povećalom javnosti pa se moram trostruko više truditi. Na utakmicama nema mjesta ženstvenosti, moraš brzo reagirati i snalaziti se u nepredviđenim situacijama, inače ništa od posla - rekla je.

image
Paun Paunovic/Cropix

- Na kraju utakmice igrače doslovno moram privoditi pred mikrofon: uđem na teren i vučem ih za ruke i noge da požure s davanjem izjava jer nam istječu minutaže prijenosa. Pritom često moram biti i psiholog jer ima tu jako puno mladih momaka koji se boje pričati pa ih moram ohrabrivati i poticati - prenosi iskustvo rada s nogometašima.

image
Ante Cizmic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 14:51