PRATITELJI JOJ ČESTITALI

Anamarija Asanović oglasila se prvi put nakon vjenčanja, podijelila fotografiju sa suprugom: ‘Do posljednjeg daha...‘

Splitska dizajnerica udala se proteklog vikenda u Splitu, a sad se zahvalila svima na lijepim željama

Anamarija Asanović

 Sasa Buric/Cropix

Splitska dizajnerica Anamarija Asanović, kći bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića, oglasila se na društvenim mrežama prvi put nakon svog vjenčanja koje se održalo proteklog vikenda. Anamarija je na svom Instagramu podijelila fotografiju sa svojim suprugom Ivanom Karačićem.

"Do posljednjeg daha. Hvala stvarno svima na lijepim željama. Još nam se slažu dojmovi", napisala je ona, a u komentarima su joj čestitali brojni pratitelji. Javile su joj se i neke domaće zvijezde, uključujući Lanu Jurčević i Fani Čapaliju. Na fotografiji je Anamarija nosila bijelu haljinu s upečatljivim detaljima na gornjem dijelu.

Asanović i Ivan su se vjenčali u subotu, a zavjete su razmijenili u crkvi Svetog Stjepana na splitskom Sustipanu. Kako je pisala Slobodna Dalmacija, među uzvanicima je bila i Doris Dragović, a zabavu su nastavili u restoranu Adriatic. Naša dizajnerica zablistala je u bijeloj vjenčanici A kroja koja je imala i rukave od čipke. Imala je i veo, a kosu je skupila u punđu. Njezin je suprug nosio maslinasto odijelo i bijelu košulju.

Anamarija i Ivan u vezi su od proljeća prošle godine, kako je ranije pisao Story. Da su zajedno potvrdila je u listopadu prošle godine. "Je, napokon mogu reći da sam sretno zaljubljena! Pojavio se onaj pravi. Mogu reći da me osvojio iskrenošću, to je ipak vrlina koja se najviše cijeni", rekla je ona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. listopad 2024 15:15