ZALJUBLJENA GLAZBENICA

ANA RUCNER PONOVNO LJUBI Otkriveno tko je muškarac koji je osvojio srce slavne violončelistice

 
 CROPIX

Nakon što se prije šest godina razvela od glazbenika Vlade Kalembera, čini se da je u život 37-godišnje violončelistice Ane Rucner ušao novi muškarac.

Kako otkriva Story, Ana Rucner i 36-godišnji bubnjar Marko Duvnjak prošli su tjedan snimljeni tijekom šetnje, a njihovo ponašanje otkrilo je da ih veže nešto više od prijateljstva.

Ana i Marko sjedili su i uživali na suncu na Trgu bana Josipa Jelačića, a kada su krenuli dalje, uhvatili su se za ruke.

Zgodni Riječanin, glazbeno obrazovanje završio je kao trubač, ali je istovremeno počeo svirati i bubnjeve. Kao session bubnjar svirao je bubnjeve, udaraljke i trubu za brojne hrvatske bendove (Belfast Food, Beatles Revival Band).

Godine 2011. dobio s poziv od RTL Televizije da kao bubnjar sudjeluje u showu “Hrvatska traži zvijezdu” postao je i bubnjar u bendu Marka Tolje.

No najveća prekretnica u karijeri dogodila mu se kad je počeo svirati s hrvatskim gitarističkim virtuozom Alenom Brentinijem. Prošle je godine drugi put proglašen najboljim pop/rock bubnjarom u Hrvatskoj.

Ana Rucner iz braka s Vladom Kalemberom ima 13-godišnjeg sina Darijana, a bivši supružnici u sjajnim su odnosima. Prošloga vikenda Ana je s Vladom proslavila njegov 67. rođendan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 13:19