LIJEPO IM JE ZAJEDNO

Ana Bučević napokon se pohvalila fotografijom s novim dečkom, u sretnoj je vezi na daljinu

Motivacijska govornica iz Splita ljubi Marka Nikolića, srpskog jazz glazbenika koji živi u Beču, razvedenog oca troje djece
Ana Bučević i Marko Nikolić
 INSTAGRAM

- Ja mogu samo živjeti ljubav. Kad ljubav to više nije, ja idem dalje opet živjeti ljubav - napisala je Ana Bučević prošlo ljeto na društvenim mrežama, netom nakon što je objavila da se razvodi od supruga Saše Dvornika, s kojim je u braku dobila sina Lukasa.

A čini se kako je ova motivacijska govornica iz Splita, čije životne savjete slijedi i Iva Todorić, novu sreću pronašla u zagrljaju Marka Nikolića, brata srpske pjevačice Maje Nikolić.

O njihovoj romansi šuška se već neko vrijeme, no Ana je dosad mudro šutjela govoriti o svojoj intimi.

Ipak, ovih dana potvrdila je da ponovno ljubi - naime, na Instagram Storyju pohvalila se fotografijom na kojoj s Nikolićem pozira ispred dvorca Schönbrunn u Beču. Inače, glazbenik Marko već više od 20 godina živi i radi u austrijskoj prijestolnici, a otkako je s Bučević, često ga se može vidjeti i u njezinu rodnom Splitu.

- Došao sam u Austriju studirati i 1997. godine upisao sam jazz akademiju u Grazu, a nakon što sam 2002. diplomirao, preselio sam se u Beč gdje i danas živim te stvaram - rekao je svojedobno Nikolić, koji je također razveden, a ima i troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:46