NAKON KONCERTA

Alka Vuica družila se s njoj ‘najzgodnijim muškarcem bivše Juge‘: ‘On je stvarno nevjerojatan lik‘

‘Bilo je divno odrastati s tobom‘, poručila je pjevačica kolegi glazbeniku

Alka Vuica

 

 Biljana Gaurina/Cropix

Stara ljubav zaborava nema, kao da poručuju Alka Vuica i Goran Bregović koji su se sreli nakon istarskog koncerta Bijelog Dugmeta održanog u sklopu turneje na kojoj jedan od najvećih bendova ovih prostora slavi pola stoljeća postojanja.

- Sinoć su nas Brega i Dugme vratili u prošlo vrijeme, divno vrijeme naše mladosti. Prepuni emocija i utisaka, jutros smo uz kavu prepričavali dojmove s fantastičnog koncerta u Cave Romane. Hvala, Brega! Bilo je divno odrastati s tobom - napisala je Alka na Instagramu uz fotografije na kojima ona i Bregović nasmiješeno poziraju.

Iste takve, nasmiješene, pamtimo ih i iz osamdesetih godina, u vrijeme kada je on bio poznati muzičar, a ona mlada istarska studentica koja je u Zagrebu živjela kao podstanarka u stanu što ga je dijelila s Enom i Mijom Begović, te pisala za Polet.

Upravo je Polet kriv za fatalno poznanstvo Alke i Brege, jer su je urednici kao mladu devetnaestogodišnju novinarku poslali u Sarajevo da napravi razgovor s jedanaest godina starijom zvijezdom.

- Bila sam u totalnom stresu, a on je bio s frendovima, u kuhinji su cugali rakiju i bila je hrpa suđa u sudoperu. Dok su oni tu nešto pričali, ja sam išla odmah oprati to suđe. Kaže meni Brega: ‘Ma nisi ti novinarka, ti si došla da se udaš‘ - ispričala je jednom Alka koja javno nikad nije potvrdila da je bila u ljubavnoj vezi s Bregovićem o kojem, međutim, oduvijek ima samo lijepe riječi.

- On je stvarno poseban čovjek i mislim da su sve curice moje generacije bile zaljubljene u njega, ali i oduševljene njegovom pojavom. Brega je stvarno čudo i dan – danas jako cijenim njegove savjete. Kad je nešto bitno u životu pitam njega. Stvarno je nevjerovatan lik – rekla je svojedobno Alka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:47