LISTA SRAMA

Alen Vitasović završio na popisu Porezne: ‘Dajte, ljudi, ja u životu nisam vidio 47.000 eura! To je moj imenjak‘

‘Zbog njega sam jednom bio i na sudu, kako bih i sudski dokazao da je nisam onaj Alen Vitasović koji je počinio prekršaj‘

Alen Vitasović

 Bozidar Vukicevic/Cropix

Novinari, molim vas, pazite što pišete - zavapio je na društvenim mrežama Alen Vitasović nakon što su ga novinari satrli pitanjima o njegovom navodnom poreznom dugu. Naime, nakon što je Porezna uprava nedavno objavila listu poreznih dužnika ispostavilo se da je na popisu i Alen Vitasović iz Pule s dugom od 47.562 eura. Brzinom munje medijski djelatnici počeli su potom nazivati poznatog pjevača, kojeg cijela ova priča već poprilično nervira.

- Kad su mi rekli da se radi o dugu, pomislio sam prvo na mog susjeda kojem sam već par godina dužan sto kuna, za koje mi je on rekao da mu ih ne trebam vraćati. No, šalu na stranu, ja u životu nisam vidio 47.000 eura, a kamoli da bih toliko ikome dugovao - tvrdi pjevač koji kaže da su novinarska pitanja odaslana na pogrešnu adresu.

- Dajte, ljudi, malo istražite. Ja sam Alen Vitasović, pjevač, i stanujem na adresi Orbanići 2. Rođen sam u Puli 1968. godine i nisam porezni dužnik poput mog imenjaka Alena Vitasovića Điđija, ugostitelja iz Pule koji je rođen 1969. godine. Zbog njega sam jednom bio i na sudu, kako bih i sudski dokazao da je nisam onaj Alen Vitasović koji je počinio prekršaj - otkriva glazbenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:13