REGIONALNA ZVIJEZDA

Aleksandra Prijović rasprodala i 4. koncert u Areni Zagreb! Fanovi oduševljeni: ‘Pa ova bi prodala i kapute u kolovozu!‘

Čini se da je mnogima dosad nepoznata Aleksandra Prijović postala velika regionalna zvijezda

Aleksandra Prijović

 Im Live Production/

Pjevačica Aleksandra Prijović uspjela je rasprodati i četvrti koncert u zagrebačkoj Areni, obznanili su na Facebook stranici Extra FM radija. Prvi koncert predviđen je za petak, 1. prosinca. Zatim slijede koncerti nekoliko sljedećih dana: u subotu, nedjelju i ponedjeljak.

Aleksandra je i sama prokomentirala svoj dolazak u Arenu Zagreb.

‘‘Odlično, nevjerojatno, sretno, ispunjeno – živim svoje snove i uživam u svakom trenutku, zahvalna svojoj publici na ljubavi i povjerenju koje mi daje. Nadam se da me netko neće probuditi i reći da je ovo sve bio samo jedan lijepi san, jer ovo je i više nego što sam ikada mogla sanjati. Hvala vam od srca! Doista ću dati sve od sebe da se dobro provedemo, da uživamo, da to svima bude provod za pamćenje‘‘, poručila je Prijović za Extra FM.

Prijović je prije nego je koncert rasprodan, na Instagramu napisala: - Zagrebe, nisam mogla zamisliti da ću najaviti i četvrti koncert u Areni. Hvala vam za ljubav, odužit ću vam se cijelim srcem.

Fanovi su komentirali da bi Aleksandri trebali odmah omogućiti koncert na stadionu da se ne muči s četiri koncerta zaredom, a palo je i mnoštvo šaljivih komentara:

"Pa ova žena da prodaje zimske kapute na plaži u Omišu u osmom mjesecu.. i to bi rasprodala", napisao je jedan od pratitelja i nasmijao sve do suza.

"Dušmani nek crknu, bravo Aleksandra", "Odmah napravite peti, molim vas", "Ajme pa bravo", "Svaka čast", samo su neki od komentara.

U Beogradu je Prijović uspjela popuniti Štark Arenu tri puta zaredom.

Čini se da je mnogima dosad nepoznata Aleksandra Prijović postala velika regionalna zvijezda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 00:46