HIT FOX TV-A

Za par dana stiže treća sezona omiljene kriminalističke serije vodećeg televizijskog kanala

With Edie Falco kao Hilary Clinton
 Promo

Američka televizijska serija „Opoziv: Američka kriminalistička priča“ počet će s prikazivanjem 7. listopada u 22:00h na kanalu FOX i moći će se pratiti svakog četvrtka u 22:00.

image
Clive Owen kao William Jefferson Clinton
Promo

Serijal Opoziv: Američka kriminalistička priča razmatra državnu krizu koja je 1998. godine umalo dovela do prvog opoziva američkog predsjednika Billa Clintona u više od jednog stoljeća. Radnju pratimo iz prizme tri različite žena koje su bile u središtu tih događaja: Monice Lewinsky, Linde Tripp i Paule Jones. Sve tri su gurnute pred oči svjetske javnosti u vrijeme štetne stranačke netrpeljivosti, previranja politike spolova i promjena u medijskom svijetu. Autori hvaljenog televizijskog serijala Američka kriminalistička priča, na čelu s Ryanom Murphyjem, detaljno iznose sve zanimljive pojedinosti o posebnom prijateljstvu tada 22-godišnje Monice Lewinsky i američkog predsjednika Billa Clintona, njegov odnos sa suprugom Hillary nakon što je saznala da ju je varao, te kakvu je ulogu odigrala zviždačica Linda Tripp.

image
Beanie Feldstein kao Monica Lewinsky
Promo
image
Annaleigh Ashford kao Paula Jones
Promo
image
Sarah Paulson kao Linda Tripp
Promo

Ovo je treća sezona odličnog serijala Američka kriminalistička priča koja se u prve dvije sezone pozabavila pričom o suđenju O. J. Simpsonu te ubojstvom modnog kreatora Giannija Versacea. Kreator serije Ryan Murphy se svake sezone fokusira na zaseban zločin, niz zločina ili veliki događaj koji su obilježili jedno vrijeme i šokirali svjetsku javnost. Jedna od producentica serije je i sama Monica Levinsky.

U glavnim ulogama: Sarah Paulson kao Linda Tripp, Beanie Feldstein kao Monica Lewinsky, Annaleigh Ashford kao Paula Jones, Margo Martindale kao Lucianne Goldberg, With Edie Falco kao Hilary Clinton I Clive Owen kao William Jefferson Clinton.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2023 07:55