Za kraj 8 mjeseca Dino Party i All Fun Park Stars u Fun Parku Biograd-jer ste vi to tražili!!

Najveći tematski HIT event sezone Dino party ponovno dovodi vesele dinosaure, a potom slijedi smotra svim tematskih junaka sa veselim partijima i natjecanjima!
Fun Park Biograd

Za sam kraj osmog mjeseca Fun Park Biograd uz obilje vožnji i zabave tokom tjedna pripremio je dva vrhunska tematska eventa. Naime na zahtjev mnogih posjetitelja koji nisu bili u mogućnosti posjetiti hit party sezone Fun Park Biograd ponovno se vraća u zemlju daleke prošlosti, kada su planetom vladali dinosauri.

Dino party 21.-22.8.2021.

image
Fun Park Biograd Dino Party

Prvi Dino party s oduševljenjem su dočekali i veliki i mali!! U Jurskom dijelu Fun Parka Biograd smjestila se ekipa dinosaura, a sve što trebate je sjesti u posebne autiće i provozati se njihovim čarobnim svijetom. Njihov čudesan dom pun je iznenađenja, a uz mnogobrojne vrste dinosaura naći ćete i neke posebne biljke koje su rasle u ta pradavna vremena. To je idealna prilika da iz vašeg autića napravite fantastične fotografije i pohvalite se da ste prošli kroz zemlju dinosaura. I to tu kod nas na Jadranu! Nemojte se iznenaditi ako vas iza ugla T-Rex iznenadi gromoglasnom rikom, držite samo čvrsto volan i krenite u osvajanje Jurskog carstva. Uz zabavne vožnje jurskim svijetom čeka vas opet najzabavniji party za kojim je zadnji puta vladao veliki interes. Zapravo popularni dinosauri bili su najposjećeniji party sezone, pa ni ne sumnjamo da će mnogi koji su nas već zvali i pitali kada ćemo ga ponoviti doći na svoje. Već na samom ulazu dočekati će vas vesela Dino ekipa za fotografiranje i povesti vas u šetnju s dinosaurima, zaplesati s vama u Dino pjenjaku, izvući i neke dobitnike na tomboli, a oni hrabriji mogu se okušati i u jahanju na prahistorijskom biku!

image
Fun Park Biograd
image
Fun Park Biograd

DINO PARTY PROGRAM:

17.30 SATI – Šetnja sa dinosaurima

18.30. SATI – Dino pjena party

19.30 SATI – Jurski safari

20.00 SATI – Jahanje na prahistorijskom biku

image
Fun Park Biograd
image
Fun Park Biograd

Ovo je idealna prilika da zakoračite na zabavan teritorij Jurskog carstva i provedete nezaboravan dan s veselim dinosaurima!

Nakon veselih dinosaura slijedi party, gdje će se sjediniti svi tematski junaci koji su zabavljali posjetitelje tokom cijele sezone.

All Fun Park Stars 28.8-29.8.2021

image
Fun Park Biograd

Za sam kraj osmog mjeseca okupit će se sva vesela ekipa tematskih junaka koja vas je zabavljala tokom ljeta. Ekipa transformera, space junaka, dinosaura, kauboja i pirata uz domaćicu Funny dočekati će vas sa brojnim natjecanjima, plesom, tombolom i dobrom zabavom. Atrakcije Fun Parka Biograd radit će punom parom i savjetujemo da iskoristite ovaj zadnji vikend i dobro se provozate. Zarotirajte se u tornadu, prohujite na Big Blue rollercoasteru, dohvatite oblake i uslikajte najljepše fotografije na Adria Eye i krenite na jedinstveno putovanje Fun Park galaksijom jer čuda i nisu tako daleko! Iz galaksije skočite na prerije Divljeg Zapada, provozajte se Western Expressom, uhvatite oštre zavoje u Mine Train Coasteru ili ukrotite mehaničkog bika. Oni manji mogu istražiti indijanske brzace u kanuima ili se veselo zarotirati u najzabavnijem čajnom servisu na ovim područjima. Iz prerija prebacite se u Piratski zaljev i krenite u opasno zabavne piratske bitke. Sa pravom ekipom pošpricajte do kože neprijatelje iz drugih brodova i hrabro se obranite od vanjskih topova. Oni hrabriji mogu istražiti mračne hodnike kuće straha, a mogu se i dobro zanjihati u piratskom brodu. Ili jednostavno pljusnuti u vodu sa Atlantisom. Spustite se skupa sa svojim prijateljima ovim fantastičnim vodopadom i uživajte u osvježavajućem pljusku bazena.

Iz divljih voda krenite u zemlju daleke prošlosti i iskusite čari jedinstvenog jurskog safarija. Dočekati će vas dinosauri spremni na fotografiranje, a neki će vas pozdraviti i veselom rikom. Za fanove igara tu je Games Hall igraonica- najopremljenija je sala s igrama u ovom dijelu regije. Uključuje najmodernije igrice s video konzolama za profesionalne igrače, gdje se održavaju redoviti natjecateljski turniri, ali i klasične igre poput stolnog tenisa, stolnog nogometa i košarke za obitelji. I naravno XD Dark Ride 7D virtualno iskustvo gdje virtualna igra postaje stvarnost.

image
Fun Park Biograd
image
Fun Park Biograd

Program počinje već od 15 sati, odaberite svoje pustolovine ili ih sve isprobajte i proživite zabavu na dosad neviđen način!!

17:00 sati Funny iznenađenja

18:00 sati Space pjena party – BB 8 i Buzz svjetlosni

19:00 sati Dino svijet – slikanje sa dinosaurima

19:30 sati Transformeri

20:30 sati Tombola

28. i 29. 8.2021 Fun Park Biograd radi od 15:00 do 21:00.

Ljeto je još u punom jeku kao i zabava u našem najvećem tematskom parku, pa iskoristite priliku da budete dio vrhunskih pustolovina, smijeha i dobrog raspoloženja za sve generacije. Ovaj jedinstveni svijet koji vam se pruža tu u samom središtu Jadranske obale zasigurno će vam napuniti baterije pozitivom i dobrim uspomenama. Skupite ekipu, zakoračite u svijet mašte i prepustite se zabavi u Fun Parku Biograd, gdje će vas dočekati vesela ekipa spremna da vam za kraj ljeta napravi vrhunski zabavni doživljaj!

Radno vrijeme:

https://www.funparkbiograd.com/informacije/radno-vrijeme/

Cijene ulaznica potražite na sljedećem linku.

https://www.funparkbiograd.com/ulaznice

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2023 17:12