Promo

Xiaomi MI 10T serija stiže u prodaju, kupite ih prvi!

Xiaomi promo

Nakon dugo iščekivanja, na tržište nam stiže vrhunska Xiaomi Mi 10T serija. Kupite svoj novi Xiaomi MI 10T Pro i Xiaomi MI 10T prije svih iz ponude Hrvatskog Telekoma i Iskona s vrhunskim tarifama. Uređaji stižu u suradnji sa tvrtkom Eko elektronikom, koja je dio Mobis grupe i zastupnik za Xiaomi za Hrvatsku i BiH.

Mobis grupa više od 30 godina donosi samo najbolje brandove i modele mobitela pa je tako i ove jeseni prva donijela dugo očekivane Xiaomi modele. Xiaomi MI 10T serija će uz HT i Iskon prodajna mjesta biti dostupan za kupovinu kod odabranih partnera i u mobis.hr ponudi.

image
Xiaomi promo

Xiaomi Mi 10T Pro - Fenomenalna kamera i snažan procesor savršeno uparen s 8BG RAM-a

Zasigurno jedan od najbolji karakteristika ovog modela je njegov zaslon. Impresivnih 6.67“ FHD+ dolazi uz 144 Hz AdaptiveSync zaslon za automatsko podešavanje svjetline zaslona i MEMC tehnologijom za bolju obradu slike. Cijeli uređaj zaštićen je s Corning Gorilla Glass 5 staklom s prednje i stražnje strane.

Xiaomi MI 10T Pro odlikuje se nevjerojatno brzim i glatkim radom, zahvaljujući Qualcomm Snapdragon 865 procesoru i 8 GB radne memorije.

Za sve fantastične kadrove, snimljene s trostrukom 108+13+5 MP kamerom i 20 MP kamerom, tu je do 256GB interne memorije.

Kako bi se što bolje i dulje održao životni vijek baterije, zaslon se automatski prilagođava sadržaju koji se prikazuje. Osim toga, Xiaomi MI 10T Pro opremljen je sa 5000 mAh baterijom za još duži rad.

image
Xiaomi promo

Xiaomi MI 10T – model koji će gameri znati cijeniti

Mi 10T opremljen je sa 64+13+5 MP kamerama i 20MP selfie kamerom. Kada su u jednom mobitelu dostupne vrhunske kamere, onda su dual clone i dual video opcije i više nego logične. One omogućavaju da se istovremeno za snimanje koriste prednja i stražnja kamera.

Što se procesora tiče, u Xiaomi MI 10T ugrađen je Qualcomm Snapdragon 865 i savršeno upotpunjen sa 6 BG radne memorije i 128 GB interne memorije.

Uz odličan zaslon od 6.67“ FHD+ 144 Hz i veliku bateriju, gameri će moći uživati u vrhunskom modelu.

Oba modela bit će dostupna u HT i Iskon ponudi, na mobis.hr i kod odabranih partnera. Požurite i kupite svoj Xiaomi!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:00