NE PROPUSTITE

Vrijeme je za neodoljivu kombinaciju

Jutarnji list pruža sjajnu priliku da svoj dom oplemenite novim televizorom s ugrađenim prijamnikom DVB-T2 signala
vivax pretplata
 Vivax Pretplata

S dolaskom hladnijih i tmurnih dana sve više vremena provodite u svom domu uživajući u sadržajima koji Vas vesele. Da li će to biti čitanje svojih omiljenih novina ili gledanje televizijskih sadržaja? Ne morate birati. U ovoj jedinstvenoj ponudi imate oboje. Pretplatite se na Jutarnji list, a na dar dobivate Vivax tv prijamnik vrijedan 999 kuna.

Nova LE141 serija modernih televizora iz VIVAX-a opremljena je najnovijim DVB-T2 tunerima s H.265 codecom. Uz VIVAX TV ste spremni za novo doba TV signala, LE141 linija televizora posebno je ergonomski dizajnirana, te umjesto klasičnog postolja ima nogice koje doprinose ukupnoj eleganciji televizora, te boljem rasporedu težine na podlozi. VIVAX je hrvatski brand, a proizvodnja televizora u Rugvici nedaleko od Zagreba, garantira visoku kvalitetu izrade čemu posebno doprinosi 100% kontrola kvalitete koja se prepoznaje kroz činjenicu da svaki pojedini televizor prije silaska s proizvodne trake provede još minimalno 4 sata na testiranju kako bi krajnji korisnik bio potpuno siguran u kvalitetu VIVAX televizora. Glavne značajke novog Vivax led televizora su HOTEL MODE sa mogućnošću kloniranja postavki, energetska klasa A,SCART, HDMI ulazi te CI+ priključak.

Iskoristite priliku i ne čekajte u redovima za prijamnik nego odaberite neodoljivu kombinaciju. Pretplatite se na svoje omiljene dnevne novine, a na dar dobivate televizor koji je opremljen DVB-T2 prijamnikom, te nastavite nesmetano uživati u svojim omiljenim televizijskim sadržajima.

Jutarnji list svakom novom pretplatniku uz kupnju godišnje pretplate daruje VIVAX televizor vrijedan 999 kuna.

Info telefon: 01 2255 374

Info mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:18