Više od tehnologije: personalizirane značajke koje unaprjeđuju iskustvo svakog korisnika

 /Samsung

Razvoj umjetne inteligencije zadnjih godina uvelike je promijenio kako percipiramo svijet oko sebe. Sve je veći broj AI alata koji pojednostavljuju život i optimiziraju svakodnevne zadatke. Osim svoje praktičnosti, umjetna inteligencija omogućuje još više kreativnosti i zabave. Nova Samsung Galaxy S24 serija s Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra uređajima savršen je spoj praktičnosti pametnih telefona i vrhunske tehnologije umjetne inteligencije. Bilo da svoj uređaj najviše koristite s ciljem komunikacije, igranja videoigara ili bilježenja fotografija, nova Galaxy serija omogućit će vam da sve činite s iznimnom lakoćom.

image
/Samsung

Nova dimenzija personaliziranog iskustva

Samsung Galaxy S24 serija predstavlja korak prema budućnosti pametnih telefona, uvodeći inovativnu umjetnu inteligenciju koja je namijenjena personalizaciji iskustva i unaprjeđenju produktivnosti korisnika. Galaxy AI[1], integriran u ove uređaje, obuhvaća širok spektar značajki koje čine Galaxy S24 seriju potpuno drugačijim iskustvom. Samim time, korisnicima se otvaraju nove dimenzije kreativnosti i omogućuje jednostavno postizanje željenih vizualnih efekata, bez potrebe za korištenjem složenih alata za uređivanje fotografija. Jedna od impresivnih značajki Galaxy AI je Circle to Search with Google, koja omogućuje brzo pronalaženje informacija o objektima na fotografiji zaokruživanjem na zaslonu prstom ili potezom S Pen olovke. Značajka omogućuje korisnicima trenutno istraživanje objekata na zaslonu, poput zanimljivih građevina. Korisnik jednostavno može dodirnuti objekt na zaslonu pametnog telefona, a nakon uklanjanja prsta, automatski će se pokrenuti web pretraživanje, pružajući brze i relevantne informacije o odabranom objektu. Osim toga, Note Assist pojednostavljuje organizaciju i bilježenje važnih informacija, pružajući personalizaciju i efikasnost u procesu kreiranja sažetaka, dok značajka Transcript Assist brzo pretvara glasovne zapise u pisane dokumente, unapređujući produktivnost korisnika.

image
/Samsung

Vrhunske fotografije uz pomoć umjetne inteligencije

Uz Generative Wallpaper, korisnici mogu stvoriti potpuno personalizirane pozadine odabirom ključnih riječi, što dodatno naglašava kreativnu i originalnu dimenziju Galaxy AI, dok je moćna kamera koja krasi sve uređaje Galaxy S24 serije unaprijeđena alatima za uređivanje fotografija potpomognutima umjetnom inteligencijom. Iznimno korisna značajka Generative Edit pruža napredne mogućnosti uređivanja fotografija te korisnici jednim klikom mogu transformirati svoje fotografije, bilo da žele ukloniti objekte koji im smetaju ili promijeniti pozadinu. Uz to, Quad Tele System i Space Zoom tehnologija omogućuju impresivno optičko zumiranje od 2x do iznenađujućih 10x, dok Adaptive Pixel Sensor osigurava vrhunsku razlučivost i u slučaju maksimalnog uvećanja. Serija pametnih telefona također se ističe zahvaljujući snimanju uz Nightography značajku koja osvjetljava svaki kadar, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja, pružajući visokokvalitetne snimke s minimalnim šumom. Nakon snimanja, korisnici mogu koristiti inovativne alate za uređivanje, od kojih se ističe značajka Edit Suggestion koja koristi AI za prepoznavanje dijela slike koji se možda korisniku ne sviđa te automatski predlaže mogućnosti za poboljšanje izgleda fotografije. Naposljetku, značajka ProVisual Engine služi za unaprjeđenje kreativnog iskustva snimanja, pružajući nove načine zumiranja i napredno uređivanje pomoću umjetne inteligencije.

image
/Samsung

Novo ažuriranje donosi Galaxy AI značajke na više Galaxy uređaja

Inovativna rješenja unaprjeđuju i mijenjaju način na koji korisnici svakodnevno komuniciraju, stvaraju i istražuju digitalni svijet, a pametni telefoni najnovije Galaxy S24 serije dostupni su kod mobilnih operatera i u maloprodaji, kao i na službenoj Samsung web stranici. One UI 6 ažuriranje, uz koje su AI značajke sada dostupne i na starijim modelima Galaxy uređaja, donosi unaprijeđenu tehnologiju umjetne inteligencije na Galaxy kameru čime osigurava kontinuiranu kvalitetu snimanog sadržaja bez obzira na uvjete i mogućnosti. Ažuriranje je dostupno za Galaxy S23 seriju uređaja, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 i Tab S9, a nastavno na novosti koje je donijela Galaxy S24 serija, ažuriranje podiže standard mobilnog AI iskustva kroz hibridni pristup koji objedinjuje umjetnu inteligenciju na uređaju i cloudu čime se otvaraju vrata prema istraživanju kreativnosti na potpuno novi način, čineći svaki trenutak posebnim i nezaboravnim.

[1] Prijava na Samsung račun je potrebna za određene AI značajke. Galaxy AI značajke bit će dostupne besplatno najmanje do kraja 2025. na podržanim Samsung Galaxy uređajima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 23:57