PROMO

Vaš je problem bezubost? U klinici Ortoimplant Dental SPA probleme bezubosti rješavaju najsuvremenijim implantološkim metodama. Prijavite se na besplatni prvi pregled!

Pokrivate osmijeh rukom već duže vrijeme? Svakodnevni pogled u ogledalo govori vam da je zadnji trenutak da krenete rješavati probleme bezubosti? Krenite!
promo 

Uz tim profesionalaca i stručnjaka pod vodstvom dr. Zdenka Trampuša u klinici Ortoimplant Dental Spa i besplatni prvi pregled, napravite vaš plan kako do punog, savršenog osmijeha ponovno!

Klinika Ortoimplant Dental Spa specijalizirana je za najnaprednije metode rješavanja bezubosti!

Inovativna metoda All-on-4 omogućava potpunu rekonstrukciju zubnog niza na samo četiri implantata. Ugradnja je digitalno navođena, ugrađuju se najkvalitetniji zubni implantati na tržištu, a najsuvremenijim metodama se uklanja potreba za proširenjem kostiju ili podizanjem sinusa.

Kod nekih pacijenata uz problem dugotrajne bezubosti često dolazi i do povlačenja čeljusne kosti. Ponekad je za potrebe ugradnje implantata potrebno nadograditi kost, no proces oporavka je dugotrajan. Zygoma All-On-4 je metoda ugradnje jednog, dva, tri ili sva četiri implantata u zigomatičnu kost gornje čeljusti. Zahvaljujući ovom napretku, više ne postoji prepreka za fiksno ozubljivanje mostom niti kod onih bezubih osoba kod kojih je došlo do potpunog nestanka kosti gornje čeljusti. Ovi revolucionarni implantati na području zubne implantologije se mogu ugraditi svima i izravno se ugrađuju u jagodičnu (zigomatičnu) kost te predstavljaju najbolju alternativu dugotrajnom procesu nadomještanja kosti.

image
promo

Dr. Zdenko Trampuš je uveo još jednu novost u svakodnevnu kliničku praksu - pterigoidne zubne implantate. Oni su alternativna opcija iskorištavanja preostale čeljusne kosti kao sidrišta za implantate koja vas također može pripremiti za svjetliju i bezbrižniju budućnost.

Za više informacija nazovite broj telefona +385 1 3703 498 ili posjetite službenu stranicu klinike.

Ugodno iskustvo u Dental SPA okruženju

Ako ste jedan od onih koji se groze zubara, ovdje zaista možete dobiti ugodno iskustvo lišeno bilo kakve neugode ili pomisli na strah. Jedinstveni koncept Ortoimplant Dental SPA spaja vrhunsku stomatološku uslugu i spa-terapije, bez nelagode. Osim uobičajene lokalne anestezije, ovdje vam nude, prema indikacijama i želji, i sedaciju. Sedacija je stanje smanjene svjesnosti koje se postiže davanjem određenih lijekova koji djeluju na središnji živčani sustav, u potpunosti pod kontrolom anesteziologa. Primjenjuje se pri većim i težim stomatološkim zahvatima koji traju dulje i bolniji su, posebice kod implantoloških kada pacijent treba biti miran. Tijekom i nakon zahvata, u okviru iste cijene usluge, uživajte u terapijskim masažama i tretmanima kisikom te ostalim medicinski usmjerenim zahvatima koji podižu vašu imunost i opuštaju vas, a sve kako biste se što bolje pripremili za novi stomatološki zahvat, nakon njega se osjećali bolje i vratili se svojim svakodnevnim obvezama što prije.

Zaista nema razloga da i dalje odgađate rješavanje vaših problema sa zubima. Naručite se odmah na besplatni prvi pregled i dijagnostiku i prepustite se sigurnom vodstvu i dugogodišnjem iskustvu dr. Zdenka Trampuša i njegova tima liječnika te uživajte u Dental Spa okruženju. Nazovite na broj telefona +385 1 3703 498 ili ispunite kontakt formu na službenoj stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 16:26