U Sport Vision-u pronađi najbrže kopačke ikada!

adidas X SPEEDFLOW kopačke

Predstavljamo vam najbrže kopačke ikada: ADIDAS X SPEEDFLOW. Nove kopačke inspirirane su ključnim karakteristikama dobre igre: trenutnim ubrzanjem, instinktom i agilnošću. Stvorene su uz pomoć stručnjaka - profesionalaca i amatera - kako bi igraču omogućile da dostigne maksimalnu brzinu. Kopačke na tržištu nosit će velike nogometne zvijezde poput Lionela Messija, Mohameda Salaha, Lindsey Horan, Heung-Min Sona, Karima Benzema i Vivianne Miedema!

image
adidas X SPEEDFLOW kopačke

adidas se 2020. usredotočio na razvoj lagane nogometne tenisice koja podržava brzi nogomet, a pritom na terenu pruža još veću brzinu. Riječ je o modelu X Ghosted. Zatim se adidasov proizvodni tim vratio korak unatrag. Savjetujući se s profesionalcima i amaterima među sportašima, o tome kako poboljšati ovu nezamjenjivu kopačku. Došli su do tri dodatna atributa koja su danas imperativ moderne igre: brzina, agilnost i instinkt. Upravo su na tim osnovnim početnim stupovima stvorili novu i jedinstvenu kopačku X Speedflow.

image
Lionel Messi

Kako bi nogometaši promijenili smjer kretanja čak i u najnepredvidljivijim situacijama na travnjaku, poboljšana je konstrukcija nove kopačke. Povezujući igrača s kopačkom, rešetkasta struktura konstruirana je tako da se omota oko stopala, pružajući stabilnost u svim smjerovima, a pritom je i iznimno lagana za radikalnu okretnost. Još jedna inovacija je lagani, evoluirani potplat stvoren kako bi podržao temelje brze igre omogućujući igračima da prijeđu najveću količinu ravne linije u najmanje vremena. Nova tehnologija donosi i lagani materijal PRIMEKNIT koji osigurava fleksibilno prianjanje kopačke dizajnirane za intuitivne igrače koji trebaju, i mogu, brzo reagirati.

image
adidas X SPEEDFLOW kopačke

Tim koji stoji iza proizvoda X Speedflow ostvario je i želju igrača za nešto mekšom petom kako bi kopačke bile udobnije. Što je rezultiralo novom konstrukcijom i protukliznom oblogom pete stvorenom od mekših, ugodnijih materijala.

Sofisticirani oblik kopačke omogućuje još bolju kontrolu lopte i pruža još preciznije udarce. Model je nizak i uzak kako bi se čvrsto prilijegao uz stopalo, pa je kontrola lopte idealna. Grubi i konveksni profil potplata osigurava maksimalno prianjanje na travnatim površinama. Svoj par X Speedflow kopački možete pronaći u Sport Vision trgovini ili online.

image
Lionel Messi
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:54