Top 10 kladionica u Srbiji 2022.

promo naslovna

Prve kladionice u Srbiji otvorene su 1960-ih godina. Od onda pa sve do danas srbijanska industrija klađenja potpuno je regulirana od strane države. Osim domaćih aktualne su i inozemne kladionice koje također moraju posjedovati valjanu licencu Ministarstva financija.

Jako je popularno sportsko klađenje, a igrači imaju veliki izbor kada je riječ o odabiru idealne kladionice u Srbiji. Osim toga, zaljubljenici u ovaj oblik zabave mogu uživati u online obliku, zahvaljujući razvijenim online kladionicama odnosno platformama za online klađenje.

Povijest sportskog klađenja u Srbiji

Povijest srpskih kladionica podijeljen je prema razdoblju prije 2004. i nakon 2011. Dok je Srbija bila dio Jugoslavije u državi nije bilo puno kladionica te nisu postojale licence u današnjem smislu. Zapravo nije postojao niti stvarni zakon.

Zakon o igrama na sreću donesen je 2004. godine kojim je uvedeno niz propisa. Tad je postalo legalno online klađenje, a samim time i online kladionice u Srbiji. Ipak, ovu je uslugu mogla nuditi jedino državna lutrija. Laički rečeno, do 2011. godine usluge online klađenja mogle su priređivati samo srbijanske kladionice koje su pod kontrolom države.

Godine 2011. došao je novi zakon koji je omogućio izdavanje državne licence. Samim time porastao je broj kladionica u Srbiji, kao i broj igrača.

Najpopularnije kladionice u Srbiji

Već dugi niz godina ljubitelji klađenja na području Srbije mogu uživati u online klađenju, a jedan oblik online klađenja je i mobilno klađenje. Dakle, sve što vam je potrebno da biste uživali u vrhunskom iskustvo mobilnog klađenja je pametni telefon i dobra internet veza.

Na raspolaganju vam stoji veliki broj online kladionica, a neke od najboljih su Mozzart, Circus, Maxbet, Meridianbet i druge. Među navedenima nema nekih značajnih razlika koje bi utjecale na cjelokupno iskustvo klađenja, međutim razlike su očite kod izbora igara, metoda plaćanja, vrsta bonusa tako dalje.

Od ostalih kladionica svakako treba izdvojiti i William Hill, 22Bet, 1xBet te MelBet.

Koji su omiljeni sportovi za klađenje u Srbiji?

Sport je u Srbiji veliki dio kulture i veliki je broj profesionalnih, ali i amaterskih liga koje djeluju. Baš kao i u drugim europskim zemljama nogomet je najpopularniji sport, a odmah iza njega je tenis zahvaljujući Novaku Đokoviću.

Sukladno tome sve domaće i inozemne kladionice u Srbiji imaju bogatu ponudu tržišta klađenje na nogomet, a brojne nude odlične koeficijente kada su u pitanju prestižna natjecanja poput Lige prvaka, Premijer lige i srpske nogometne lige.

Popularni tenisači poput Novaka Đokovića itekako su pomogli da se i tom sportu prida veći ugled. Od 2009. godine održava se Teniski turnir Serbia Open na kojem mogu sudjelovati i muškarci i žene. Turnir je dio ATP World Toura te je obavezno sastavni dio sportske ponude svih Bet365 kladionica..

Najbolje metode plaćanja u online kladionicama u Srbiji

Ako odlučite okušati sreću u međunarodnim kladionicama koje djeluju na području Srbije obratite pažnju na to da ne mora sve ići glatko kada su u pitanju uplate i isplate novca. Aktualni zakoni zahtijevaju od domaćih banki da odbiju bilo kakva plaćanja koja su povezana s kockanjem. U prijevodu, ako ne kockate u kladionici koja posjeduje lokalnu licencu, nećete moći uplaćivati niti isplaćivati novac klasičnim „bankarskim” putem.

Međutim, ovaj se problem možete riješiti korištenjem drugih, mogli bismo reći inovativnih metoda plaćanja. Sve u svemu držite se podalje kreditnih kartica i bankovnih transakcija, a umjesto toga razmislite o korištenju prepaid kartica i e-novčanika kao što su PurplePay, RoyalPay i EcoPayz.

Postoje li bonusi i promocije u srpskim online kladionicama?

Ljubitelji sportskog klađenja u Srbiji imaju na raspolaganju široku paletu online kladionica. Mnoge nude vrhunske bonuse kako bi privukle nove, ali i zadržale postojeće igrače. Bonusi su jednostavni za korištenje: u samo par klikova mišem zatražite određeni bonus i zadovoljite uvjete i odredbe.

Od popularnijih bonusa svakako treba spomenuti match bonus na prvi depozit. Odnosno, onoliko koliko uplatite tijekom prve uplate isto toliko novca dobit ćete za igru. Naravno da je određen maksimalni iznos uplate. Osim toga, neke kladionice nude i bonus dobrodošlice bez depozita, a tu su i bonusi za vjerne igrače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 14:38