Stota restauracija u desetoj sezoni legendarnog realityja ‘Auto SOS‘

© 2022 NGC NETWORK INTERNATIONAL, LLC
All Rights Reserved

Da Fiat i Ferrari mogu dijeliti zajedničku platformu, uvjerit će nas Fuzz Townshend i Tim Shaw, zaštitna lica automobilskog realityja „Auto SOS“ kojeg od 29. travnja gledamo u desetoj sezoni na National Geographic kanalu. Gerry je svog Fiata Uno kupio još 1989. te ga počeo preuređivati u pravu jurilicu koja je sprijeda i straga trebala izgledati kao Ferrari – od nisko profilnih naplatka do poboljšanog ovjesa i novog sloja metalik plave boje. Garryja je u ispunjenju životne želje spriječila bolest, no tu ulijeće dvojac iz serijala koji dovršavaju njegovog hibridnog ljubimca.

image

© 2022 NGC NETWORK INTERNATIONAL, LLC
All Rights Reserved

Danas sve više ljudi odlučuje popravljati 'staru kramu' svjesni koliko proizvodnja novih stvari troši resursa i škodi okolišu. Najbolji primjer takvog djelovanja je britanski serijal „Auto SOS“ koji će ove godine proslaviti jubilarnu 100. epizodu.

Svaka epizoda donosi inspirativnu priču gdje entuzijasti Fuzz i Tim oduševljavaju vlasnike oldtajmera vraćajući njihovim ljubimcima nekadašnji sjaj i performanse. Voditeljima se pridružuju i gostujuće zvijezde kao što su David Beckham, Sir Paul McCartney, televizijski mehaničar i stručnjak za automobilizam Edd China i glumica Natalie J. Robb.

image

© 2022 NGC NETWORK INTERNATIONAL, LLC
All Rights Reserved

image

© 2022 NGC NETWORK INTERNATIONAL, LLC
All Rights Reserved

Ove sezone gledat ćemo jednu od najdirljivijih priča ovog serijala koja uključuje obitelj Howe. Darcie je bila na koncertu Ariane Grande u Manchester Areni kada je teroristička bomba odnijela živote brojnih ljudi. Ona je preživjela, ali njezina majka nažalost nije. Prije tragične eksplozije, htjeli su svoj Citroen HY Camionette iz 1963. preurediti u kombi za frapee i kavu, no zbog svega što se dogodilo, to nisu uspjeli. Tu uskače „Auto SOS“ i ispunjava im san. U potpunosti restaurirani kamionet otkrili su obitelji na stadionu Old Trafford, uz sudjelovanje bivših legendi Manchester Uniteda Wesa Browna i Bryana Robsona. Završetak cijele priče otkrijte u 10. sezoni na National Geographicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:57