Start-upovi, projektni timovi i poduzetnici početnici mogu se prijaviti na javni poziv HUP-a

Programski partner: Zagrebačka banka d.d.

Sudionici edukacijskog programa

Hrvatska udruga poslodavaca, kao jedan od partnera na Projektu BAIF – Business Angels Impact Fund, kojim se uspostavlja novi financijski instrument za ulaganja s društvenim utjecajem, upućuje JAVNI POZIV startup-ovima, projektnim timovima i poduzetnicima početnicima za uključivanjem u peti i posljednji ciklus radionica Projekta - Radionice za izgradnju kapaciteta i investicijske spremnosti.

Uključi se u program!

PROGRAM RADIONICA – SUPER PRILIKA ZA PROJEKTNE TIMOVE

Uzimajući u obzir sve specifičnosti ponude obrazovnih programa za poduzetnike početnike, potrebe u segmentu društvenog poduzetništva, te vodeći se informacijama samih startupova, BAIF nudi „tailor made“program za poduzetnike početnike, koji je nadopunjen podrškom iskusnih mentora u stvarnom vremenu te sveobuhvatnu i strukturiranu podršku.

Timovi će tako proći kroz trotjedni edukacijski program, koji se odvija elektroničkim putem, korištenjem BAIF LMS platforme. Lekcije su unaprijed snimljene i mogu se konzumirati bilo kada, a pojedina cjelina otvara se ponedjeljkom i ostaje otvorena do završetka programa. Osim videolekcija, polaznici programa će dobiti popratne materijale, predloške za popunjavanje raznih metodologija (gdje je primjenjivo) te alat u MS Excelu za poslovno planiranje.

image

HUP BAIF

Program također uvodi jedinstvenu metodologiju mjerenja društvenog učinka te će sa svakim timom raditi mentori koji će svojom ekpertizom pomoći razviti/definirati i mjeriti društveni učinak svake ideje te će pomoći timovima odskočiti iz uobičajenih tračnica investicijske startup scene u Hrvatskoj.

image

HUP BAIF

Nakon okončanja programa organizirat će se demoday te će timovi dobiti priliku prezentirati svoj projekt/ideju investitorima te krenuti u potragu za svojim “poslovnim anđelom”.

image

Igor Škrgatić

SADRŽAJ PROGRAMA

➢ Online platforma za savladavanje poduzetničkih vještina,

➢ Automatizirano praćenje napretka,

➢ 3 sata individualnih konzultacija odabranih mentora,

➢ Intenzivan trodnevni kamp za razvoj poslovne ideje, uz dodatna savjetovanja mentora i zanimljiva predavanja,

➢ Umrežavanje s mentorima, stručnjacima, predstavnicima relevatnih institucija.

Program se provodi od 07. ožujka 2022. - 31. ožujka 2022. godine, dok će bootcamp biti 30. - 31. ožujka 2022. godine.

image

HUP BAIF

NE PROPUSTITE PRILIKU PRIDRUŽITI NAM SE!

Kroz BAIF-ov program investicjske spremnosti do sada je prošlo 80-tak startupova i poduzetnika početnika iz cijele Hrvatske, od kojih su neki imali tu sreću ostvariti investiciju u svoj društveno koristan.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u petom i posljednjem ciklusu radionica u Zagrebu!

Potrebna vam je samo jedna dobra ideja koja ima cilj učiniti ovaj svijet malo ljepšim mjestom, te volja za učenjem i radom, a od prijave vas dijeli samo nekoliko klikova.

Prijave se vrše putem putem aplikacije „Virtualni inkubator“ Poduzentičkog centra KZŽ, a prijaviti se možete klikom na poveznicu niže:

UKLJUČITE SE U PROGRAM!

PREUZMITE BROŠURU

POSJETITE WEB STRANICE

Prijave su otvorene do 04. ožujka 2022. godine!

Pridružite nam se u promicanju investicijskog ekosustava za ulaganja s društvenim učinkom u Hrvatskoj te kroz stručno vodstvo i savjetovanje pripremite vaš društveno koristan projekt za investiciju, rast i uspjeh!

NAZIV PROJEKTA: BAIF - BUSINESS ANGELS IMPACT FUND

Ovaj projekt dobio je financijsku potporu Programa Europske unije za zapošljavanje i društvene inovacije "EaSI" (2014.-2020.)

Nositelj projekta je Krapinsko-zagorska županija dok su koordinatori Zagorska razvojna agencija, Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije, Feelsgood Capital Partners i Hrvatska udruga poslodavaca.

Projekt je ukupno vrijedan 318.441,63 EUR, od čega se kroz potporu Europske komisije, EASI program, sufinancira 249.641,63 EUR, a ostatak sredstava vlastiti je doprinos partnera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. studeni 2022 17:26