PROMO

Samopouzdanje vam je narušeno zbog gubitka zubi? Klinika Ortoimplant Dental SPA ima vrhunska rješenja za vas, a sve počinje prvim besplatnim pregledom!

Patite uslijed gubitka zubi? Zubna proteza vas žulja? Imate dojam da izgledate starije nego što stvarno jeste? Želite se bezbrižno smijati kao nekad? Tim implantoloških stručnjaka pod vodstvom dr. Zdenka Trampuša u klinici Ortoimplant Dental SPA pobrinuti će se za vas.
promo 

Implantati postaju sve popularnije rješenje za rješavanje problema bezubosti, ali nije u pitanju nikakav trend već estetska i funkcionalna prednost nad ostalim rješenjima. Implantati izgledaju i funkcioniraju kao prirodni zubi, a dizajnirani su da budu dugotrajni te su ugodniji i stabilniji od zubnih proteza. Dentalni implantati se integriraju u čeljusnu kost i čuvaju njezino zdravlje. Ne smijemo zaboraviti ni da su implantati estetski privlačniji i lakše ih je održavati nego konvencionalne zubne proteze, a znatno duže traju od zubnih proteza te se tako više i isplate.

Dr. Zdenko Trampuš i njegov tim vrhunskih stručnjaka u klinici Ortoimplant Dental SPA, koriste najnaprednije implantološke metode kojima ćete poboljšati kvalitetu vašeg života, a sve počinje prvim pregledom koji je potpuno besplatan.

image
promo

Na prvom pregledu u Ortoimplant Dental SPA klinici ćete potpuno besplatno dobiti dijagnostički paket čija je vrijednost preko tisuću kuna! Prilikom vašeg prvog posjeta će vam snimiti rentgentski ortopantomogram - sliku cijele čeljusti potrebnu za daljnju dijagnostičku obradu, a nakon toga slijedi funkcionalno-dijagnostički pregled ili specijalistički ortodontski pregled - ovisno o postojećem stanju i problemima.

Na funkcionalno-dijagnostičkom pregledu vam se uzimaju otisci gornje i donje čeljusti, prijenosi obraznim lukom te centrički zagriz, a nakon toga se izrađuju intraoralne i ekstraoralne fotografije.

Na specijalističkom ortodontskom pregledu vam se uzimaju otisci gornje i donje čeljust i zagriz, također se izrađuju intraoralne i ekstraoralne fotografije, a potrebno je i testirati zglob te žvačnu muskulaturu.

Nakon dijagnostike će vam stručni tim liječnika dati detaljnu analizu gotovih modela i fotografija te će vam predložiti odgovarajuću terapiju.

Vrijednost ovog paketa je još i veća kada uzmete u obzir da sve možete napraviti u jednom danu, sve pod istim krovom i tako uštedjeti i vrijeme i novac.

Ovdje uštedama nije kraj. Za one koji dolaze u Zagreb zrakoplovom iz Dubrovnika ili Splita ili iz inozemstva, Ortoimplant Dental SPA klinika će organizirati besplatan prijevoz do klinike i natrag na aerodrom.

Najsuvremenije implantološke metode na jednom mjestu!

Inovativna metoda All-on-4 omogućava potpunu rekonstrukciju zubnog niza na samo četiri implantata! Ugradnja je digitalno navođena, a ovom se metodom uklanja potreba za proširenjem kostiju ili podizanjem sinusa. Važno je napokenuti da se u klinici koriste najkvalitetniji zubni implantati na tržištu,

Ponekad se stomatolozi susreću s problemima povučene kosti čeljusti - što se događa kada ste duže vrijeme bez jednog ili više zuba. Pri dentalnim implantološkim zahvatima je ponekad potrebno i nadograđivati kost, ali uz najsuvremeniju Zygoma All-On-4 metodu ta prepreka se preskače, a samim tim nema ni potrebe za dugotrajnim procesom oporavka te čekanjem na novi osmijeh.

U klinici Ortoimplant Dental SPA u ponudi imaju i pterigoidne zubne implantate. Oni su alternativna opcija iskorištavanja preostale čeljusne kosti kao sidrišta za implantate.

Ako se odlučite na neku od tehnološki najprestižnijih metoda implantologije, Ortoimplant Dental SPA klinika nudi i doživotni monitoring i održavanje svih struktura implantoprotetskog rada, besplatno.Dakle, nakon inicijalnog ulaganja u vaš novi osmijeh - više nećete morati potrošiti ni kunu.

Tko kaže da posjet stomatologu ne može biti ugodno iskustvo?

Ortoimplant Dental SPA je prva klinika registrirana za anesteziologiju, a otišli su i korak dalje - možete cijeli zahvat prespavati u zubarskom stolcu i probuditi se s novim zubima.

Dental Spa koncept vam nudi ekskluzivno boutique-iskustvo. Na jednoj adresi dobivate najkvalitetniju stomatološku uslugu u Hrvatskoj, ali i vrhunske spa tretmane kao što su masaža, aromaterapija ili terapija kisikom. Uklonite stres, revitalizirajte svoje tijelo i izađite iz klinike kao nova osoba.

Prekrasan osmijeh u rekordnom roku - moguće je!

Rezervirajte svoj termin za besplatni prvi pregled pozivom na broj telefona +385 1 3703 498 ili ispunite kontakt formu na službenoj stranici.

image
promo jedan

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 12:12