Riješite problem bezubosti jednom zauvijek u klinici Ortoimplant Dental Spa

Nesigurna vremena polako postaju optimističnija. Sigurno ste primijetili i da se priroda budi, dani su duži, a nije naodmet ni spomenuti da su terase kafića ponovno otvorene. Zimskoj hibernaciji je došao kraj, vrijeme je za akciju!
 Ortoimplant Dental Spa

Bezubost je slaba točka vašeg samopouzdanja? Proteza vas žulja i mislite da se jedini tako osjećate? U društvenim prilikama izbjegavate određene vrste hrane? Napravite ono što su brojni ljudi prije vas. Posvetite se estetici i funkcionalnosti vlastitog osmijeha i povjerite posao klinici Ortoimplant Denta­­l Spa. Poklonite si blistav osmijeh u kontroliranim i sigurnim uvjetima, čak i ako to znači “potegnuti” do Zagreba. Jer, ovo želite raditi samo jednom.

Implantati su najbolji izbor za vas, ali zašto?

Zubna proteza može djelomično estetski i funkcionalno nadoknaditi nedostatak zuba. Kako postići osjećaj prirodnih zuba?

Tehnologijom i inovacijama su stomatolozi uspjeli nadići problem bezubosti i tako podići kvalitetu života svojim pacijentima. Implantati pristaju svima - bez obzira na godine. Možemo ih opisati kao umjetni korijen ugrađen u čeljusnu kost koji zamjenjuje prirodni korijen zuba. Na implantate se tada fiksiraju krunice ili mostovi. Ovakvo rješenje vam vraća osjećaj i funkciju prirodnih zuba. Implantat srasta s kosti i postaje vaš, baš kao i prirodni zub.

Koje su vam opcije pri ugradnji zubnih implantata?

Tretman All-on-4 je inovativna metoda rješavanja problema bezubosti. Vraća vam čitav zubni niz na samo četiri implantata izrađena od titana vrhunske kvalitete. Ugradnja je računalno navođena, a suvremenim metodama se uklanja potreba za proširenjem kostiju ili podizanjem sinusa. Na četiri ugrađena implantata se postavlja digitalno dizajniran zubni niz. Smijeh će vam biti iskreniji, a zagriz snažniji. Snaga zagriza je višestruko veća nego je to slučaj sa zubnom protezom.

Ponekad se dogodi da su pacijenti toliko dugo bez zuba da se čeljusna kost znatno povuče. I za ovo postoji rješenje. Ne morate prolaziti proces proširivanja čeljusne kosti i dugotrajno se oporavljati jer sada postoji i metoda Zygoma All-On-4. Implantati se usađuju direktno u jagodičnu kost. Sada više ne postoji osoba koja nije kandidat za implantate.

Postoji i opcija koju je dr. Zdenko Trampuš uveo u svakodnevnu kliničku praksu - a to su pterigoidni zubni implantati. Oni su alternativna opcija iskorištavanja preostale čeljusne kosti kao sidrišta za implantate.

Možda vam sve ove opcije zvuče dobro, ali...

Kako ćete znati koja je od ovih opcija najbolja za vas?

Sve počinje prvim pregledom.

image
Ortoimplant Dental Spa

Tim vrhunskih stručnjaka pod vodstvom dr. Zdenka Trampuša će vas pregledati i savjetovati vam najbolju metodu za vaš slučaj.

Prvi pregled i dijagnostika su potpuno besplatni, a uključuju dijagnostički pregled koji se sastoji od snimanja RTG ortopantomogram i CBCT snimanja. Nakon obavljenog kliničkog pregleda usne šupljine i analize, prezentirat će vam se detaljno plan terapije i potpuno neobvezujuća financijska ponuda.

Na prvi, besplatni pregled, naručite sebe ili svoje bližnje na brojeve telefona +385 99 4803 700, +385 1 3703 498 ili putem kontakt forme na službenoj stranici.

Problem bezubosti riješen "jednom zauvijek" zvuči kao ozbiljno obećanje. Ali uz Ortoimplant Dental Spa je stvarnost.

A jeste li znali da posjet stomatologu može biti i opuštajuće iskustvo?

image
Ortoimplant Dental Spa

Neugodna iskustva možete ostaviti zaboravljena u prošlosti. Možete računati na kvalitetnu stomatološku uslugu u jedinstvenom, opuštenom okruženju koje vam na raspolaganje stavlja i masaže, aromaterapije, terapije kisikom i biomagnetnom rezonancijom. To je tek početak. Ova wellness komponenta vas priprema za stomatološki tretman ili vas njeguje nakon njega. Pa gdje to ima?

U klinici Ortoimplant Dental Spa. Implantate želite raditi samo jednom. Napravite to kako treba.

Rezervirajte termina SADA.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:46