PROMO

RBA ePoslovnica. Za one koje vole svoje vrijeme

 RBA

Vrijeme je novac. Čemu se onda razbacivati s njim? Zato ePoslovnica, mjesto na kojem se nalaze sve one usluge i proizvodi koje možete odmah ugovoriti ili zatražiti ih online. Odmah, bez čekanja, dolazaka, odlazaka ni dizanja s kauča. Super je što se na ePoslovnici nalaze sve one najtraženije bankarske stvari.

Tu možete odmah zatražiti i dobiti tekući račun ili ugovoriti mojaRBA aplikaciju mobilnog bankarstva. Ako trebate oboje – uzmite RBA Klik&Go paket. Cijena mu je još povoljnija u paketu, a sadrži i mobilno i internetsko bankarstvo, tekući račun i Mastercard karticu. Paket ugovorite online video pozivom tijekom radnog vremena kontakt centra - nakon što potvrdite identitet, odmah započnite s korištenjem. Lakše ne može.

Posebnost ePoslovnice su krediti. Čak i ako niste RBA klijent, možete zatražiti i dobiti informativnu, potpuno neobvezujuću ponudu. Riječ je o gotovinskim nenamjenskim kreditima u visini do 40.000 eura, odnosno 300.000 kuna. Ako vam je za sreću potrebno puno manje, tu su naše kreditne kartice s kojima možete podijeliti na rate bilo koju kupovinu veću od 300 kn. Samo ispunite online zahtjev i odmah stiže informativna ponuda s informacijom o mogućem iznosu limita potrošnje i popisom potrebne dokumentacije. Za već postojeće vlasnike RBA kreditnih kartica, tu je opcija mikrokredita do 50.000 kuna bez dodatne dokumentacije i javnog bilježnika. Zatražite kredit u kunama po vašoj kreditnoj kartici i odmah isplaćujemo novac na vaš tekući račun. Kad smo već kod kartica, spomenimo i RaiPay mobilnu platnu aplikaciju koja sadrži sve vaše kartice, debitne i kreditne. S RaiPay uslugom plaćate beskontaktno, ali sigurno svojim mobitelom. Prislonjeno – plaćeno.

Svi znamo koliko tek studenti imaju vremena. I novca. Bez brige, mislili smo i na njih. Oni isto mogu zatražiti i dobiti svoj FlexiSTUDENT paket - bez odlaska u banku i za nula kuna. A u paketu će dobiti baš sve što je jednom studentu potrebno: tekući i žiro račun (na koji se isplaćuju honorari i rad preko studentskog servisa), mojaRBA aplikaciju, debitnu karticu i još bolje – kreditnu karticu s limitom od 3.000 kuna. Puno toga u paketu za nula kuna! Na mladima ostaje svijet, ne troškovi.

Našoj je ePoslovnici radno vrijeme skoro 24 sata. Tek mala, kratka pauza od 15 minuta, prije ponoći, a sve kako bi se ažurirao program i pripremio sustav. Zato je ePoslovnica RBA banke idealno mjesto za sve koje cijene svoje vrijeme. Sad je vrijeme da ga i vi počnete cijeniti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:23