Doživljaji su u modi! Zbog čega ih ne biste darovali dragim osobama?

Razmišljate o novogodišnjim i božićnim darovima? Imamo prijedlog.

Članovima obitelji ili poslovnim partnerima darujte ono čega će se dugo sjećati i što im, ustvari, jedino i treba – odmor i opuštanje. Za kupnju nećete morati obilaziti trgovine; bit će dovoljan klik na stranice Terma Tuhelj
promo 
 Nino Verdnik

Ova godina naučila nas je, više nego bilo koja prije nje, da su zdravlje i dobar osjećaj temeljne životne vrijednosti. Iako je zdravlje za većinu ljudi oduvijek prvo na listi (novogodišnjih) želja, mnogi, sve dok ih zdravlje služi, na taj „privilegij“ ipak gledaju kao na nešto što se podrazumijeva. A onda se dogodi 2020. i pokaže da može i drukčije. Mjesec darivanja stoga je izvrsna prilika da najmilijima, ali i poslovnim partnerima, darujete baš ono što im i najviše želite – zdravlje i dobar osjećaj.

image
promo
Nino Verdnik

Poseban dar zbog kojeg ne trebate hodati po šoping centrima

Stres, nervoza, hodanje po trgovinama u potrazi za darovima, kupnja u zadnji tren… Dobro poznat scenarij, zar ne? No ove godine možete ga vješto izbjeći i najdražima darovati doživljaje! Za one kojima nedostaje inspiracije Terme Tuhelj imaju mnoštvo ideja za sezonu darivanja, a sve ih je moguće realizirati u tri brza koraka – odaberete željenu uslugu, iznimno jednostavno ju platite, a potvrda stiže odmah na mail.

image
promo
Nino Verdnik

Ako niste sigurni što biste darovali, odaberite vrijednosne poklon bonove koje će vama posebne osobe moći iskoristiti kako žele i kako im je najpotrebnije. Cijena bona kreće se već od stotinu kuna, a vrijednost možete odrediti sami. Svi poklon bonovi vrijede godinu dana od datuma kupnje. Opuštanje u Svijetu sauna, masaža ili neki drugi božanstveni tretman u SPAeVITA centru, uživanje na Vodenom planetu…, izbor je velik.

image
promo
Nino Verdnik

Više informacija na www.terme-tuhelj.hr

image
promo
Nino Verdnik
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:19