Provedite prve jesenske sunčane dane uz Falkeinsteiner u Zadru

Nakon što minu ljetne žege i vreva, kasno ljeto je kao stvoreno da se opustite i provedete kvalitetno vrijeme zajedno s vašom obitelji. Zadar je grad raznolikih ljepota u svako doba godine, no jesen u ovom gradu je posebno očaravajuća, pogotovo uz Falkensteiner.

promo 

 Club Funimation Borik

Falkensteiner Club Funimation Borik – mjesto gdje nikad nismo čuli za dosadu!

Mediteranski štih, širok spektar aktivnosti, prostrani vodeni svijet i nevjerojatna uvala za kupanje. Kao da to nije dovoljno, u Falkensteiner Clubu Funimation Borik našim gostima pružamo i fantastičan zabavni i sportski program, kao i vlastiti ekskluzivni Thalasso & SPA centar. Voda je važan element doživljaja: rashladite se u bazenima, jurite niz tobogane i provedite opuštajuće sate u SPA centru isprobavajući brojne wellness tretmane, dok o vašoj djeci brine profesionalni tim animatora koji je pripremio raznolik program za baš sve starosne skupine, a koji uključuje akciju, kreativnost i sportska natjecanja. Kako ne bi brinuli ni o čemu, tu je i all inclusive zalogajnica u kojoj se s ljubavlju pripremaju najfinije delikatese.

image

promo

Club Funimation Borik

Glamping & kampiranje- probajte nešto sasvim novo!

Želite li posljednje tople dane provesti u nešto drugačijem odmoru, isprobajte kampiranje! Usred mirnog parka, izravno na plaži i nedaleko od povijesnog centra, čeka vas Falkensteiner Premium Camping Zadar, koji uz parcele nudi i moderne, udobne mobilne kućice te glamping smještaj za one koje žele biti još bliže prirodi, ali uz potpuni komfor. Hvatajte sunce na prekrasnoj plaži, uživajte u specijalitetima restorana Amore, dok su vaša djeca u sigurnim rukama i zabavljaju se u Falky Landu.

image

promo

Premuim Camping Zadar

FUNtasticni vikendi –zabava za cijelu obitelj

Tu su naravno i FUNtastični vikendi uz koje možete provesti najzabavniji obiteljski odmor i to gotovo svakog vikenda u listopadu. Postanite dio najboljeg zabavnog dječjeg programa, a vaše dijete će uživati u raznovrsnim aktivnostima.

image

promo

Falkensteiner Club Funimation Borik

Čekaju vas uzbudljiv „Falky obiteljski vikend“ s obiteljskom olimpijadom, potragom za blagom, predstavom „Put oko svijeta“ i naravno, neizostavnim druženjem s omiljenom maskotom mališana - Falkyjem. Tu je i „Kockasti vikend“, ispunjen slaganjem zabavnih oblika od kockica, izložbom eksponata od kockica i natjecanjem s figurama od kockica. U „Ludom Laboratoriju“ čekaju vas brojne zabavne radionice, ludi eksperimenti, robotika i oslikavanje lica!

Otkrijte naše specijalne ponude uz 15 % popusta na smještaj kroz cijeli rujan i neka ovo ljeto traje i dalje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:02