NE PROPUSTITE

Prijavite se na natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika / poljoprivrednice

Najbolji mladi poljoprivrednik/poljoprivrednica

Otvoren je natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/ poljoprivrednicu koji organiziraju Ministarstvo poljoprivrede RH, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i ambasadorica projekta za Hrvatsku iz redova Europske pučke stranke (EPP) Sunčana Glavak i Jutarnji list.

Na natječaj koji će biti otvoren od 27. travnja do 03. lipnja 2022. godine mogu se prijaviti mladi poljoprivrednici/ce koji su nositelji OPG-a i imaju do 40 godina života te su i korisnici mjera Programa ruralnog razvoja, sa svojim projektima koji se fi nanciraju iz Programa, a koji su završeni ili su u provedbi.

Medijski pokrovitelj izbora je Jutarnji list, a pobjedniku/cu bit će uručena novčana nagrada. Za pobjednika/cu natječaja, kao i za dvadeset najboljih poljoprivrednika/ca zastupnica Glavak će osigurati put u Bruxelles i posjet Europskom parlamentu.

Cilj natječaja za mlade poljoprivrednike je promicati pozitivnu sliku mladih poljoprivrednika te identifi cirati djelatnosti koje karakteriziraju inovacija, održivost i tržišna orijentiranost, a sve kako bi mladi ostali živjeti na selu te kako bi ruralan prostor opstao.

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Izmjene pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Prijavnica za natječaj mladi poljoprivrednik/ca nalazi se ovdje.

image

Najbolji mladi poljoprivrednik/ca

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:24