Promo

Plodine otvorile supermarket u Kaštel Sućurcu

U Kaštel Sućurcu otvoren 92. supermarket Plodina u Hrvatskoj. Plodine, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca, nastavljaju sa širenjem svoje maloprodajne mreže u Hrvatskoj.
Plodine Kaštel Sućurac

Nakon prošlotjednog otvorenja supermarketa u Istri, jučer je i Dalmacija dobila još jedan moderan supermarket Plodina, i to u Kaštel Sućurcu, na adresi Ulica Satnije Putalj 5. Ovo je 92. supermarket Plodina u Hrvatskoj, čime Plodine učvršćuju svoju lidersku poziciju kao jedan od vodećih trgovačkih lanaca.

Vrijednom investicijom osigurala se izgradnja trgovine prema najvišim trgovačkim standardima. Na ukupno 2800 m2, od kojih je 1800 m2 moderno i funkcionalno uređenog prodajnog prostora sa modernim caffe barom, postavljena je visokokvalitetna oprema koja će kupcima osigurati najugodnije iskustvo kupovine.

Koncept prodajnog prostora osmišljen je tako da kupac brzo i jednostavno pronađe sve što mu je potrebno, te na jednom mjestu obavi kupovinu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

image
Plodine Kaštel Sućurac

Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih brandova, domaćih proizvoda i proizvoda robne marke Plodine. Odjel zelene tržnice svakodnevno nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća. U samoposlužnoj pekari svježi pekarski proizvodi dostupni su tijekom cijeloga dana, te zasebno pakirani kako bi se kupcima osigurala najveća razina higijene. Kroz ponudu neprehrambenih proizvoda Plodine su osigurale sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

image
Plodine Kaštel Sućurac

Plodine su ovom investicijom otvorile i nova radna mjesta, te zaposlile 50 djelatnika, a očekuje se kako će taj broj tijekom ljetne sezone i rasti, a sve kako bi se osigurala najkvalitetnija usluga lokalnom stanovništvu i turistima tijekom ljetnih mjeseci.

U tjednu otvorenja za kupce su pripremljene posebno atraktivne akcije, a prilikom samog otvaranja kupcima su podijeljeni poklon paketi uz ugodnu glazbu DJ-a, roštilj i degustacije, poštujući i dalje epidemiološke mjere dezinfekcije ruku i fizičke distance.

Supermarket Plodine Kaštel Sućurac za svoje će kupce svakodnevno raditi od 07:00 – 22:00 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 16:12