Oglas o prodaji nekretnine u vlasništvu Hrvatske poštanske banke, dioničko društvo

 HPB/PR

Na temelju Odluke Uprave HRVATSKE POŠTANSKE BANKE, dioničko društvo, Broj: UB-240404-39 od 04. travnja 2024. godine (dalje u tekstu: Banka), Banka prodaje svoje vlasničke udjele u nekretnini upisanoj u zemljišne knjige Općinskog suda u Bjelovaru, zemljišno-knjižni odjel Bjelovar, K. O. GRAD BJELOVAR, i to u zk. uložak broj 5955 koji se sastoji od kat. čestice broj 1656, opisa POSLOVNI PROSTOR-POSLOVNI CENTAR I TRŽNICA U FRANKOPANSKOJ ULICI, ukupne površine 2098 m², a u katastarske evidencije Područnog ureda za katastar Bjelovar, k. o. Bjelovar, upisan u posjedovni list 5999 i to kao kat. čestica broj 4889/1, u naravi POSLOVNI PROSTOR površine 1227 m² i TRŽNICA površine 871 m², ukupne površine katastarske čestice 2098 m².

BROJ OGLASA: 06-06-2024

LOKACIJA: Grad Bjelovar

PREDMET PRODAJE: svi etažni dijelovi prethodno opisane nekretnine koji u naravi predstavljaju POSLOVNE PROSTORE – etažne cjeline navedene u zemljišnoknjižnom izvatku kao suvlasnički (etažni) dijelovi pod rednim brojevima 1-57, u naravi dovršene i roh-bau etaže, na adresi grad Bjelovar, Krste Frankopana 24 (dalje: nekretnina).

Banka izrijekom otklanja svoju odgovornost za točnost podataka o površini nekretnine.

ODREDBE NATJEČAJA:

I. Prodaju nekretnine provodi Banka.

II. Predmet prodaje je isključivo cijela nekretnina; stjecanje samo pojedinih dijelova nekretnine (bilo stvarnih, bilo idealnih dijelova) nije moguće.

III. Nekretnina se prodaje po načelu „viđeno-kupljeno“, a za kupoprodaju nekretnine obvezno je sklapanje ugovora o kupoprodaji prema unaprijed utvrđenim odredbama.

IV. Utvrđeni iznos kupoprodajne cijene je 592.814,83 eura.

V. Rok za predaju ponuda istječe 31. srpnja 2024. godine, do kada ponude za kupnju nekretnine trebaju biti zaprimljene u zatvorenoj omotnici na adresi:

HRVATSKA POŠTANSKA BANKA, dioničko društvo

Jurišićeva ulica 4

10000 ZAGREB

Ured za nabavu i upravljanje imovinom

s naznakom:

„Povjerenstvo za prodaju imovine – NE OTVARATI“

Ponude zaprimljene nakon naznačenog roka neće se razmatrati.

VI. Detaljniji uvjeti za sudjelovanje u postupku podnošenja ponuda i sklapanja ugovora o kupoprodaji mogu se pronaći u tekstu cjelovitog Oglasa kojim se pozivaju zainteresirane strane podnijeti ponudu za kupnju nekretnine. Pun sadržaj ovog oglasa dostupan je na internetskoj stranici društva HPB - nekretnine d. o. o., Zagreb, Jurišićeva ulica 4; www.hpb-nekretnine.hr.

Nekretnina se može razgledati uz prethodni dogovor s HPB-nekretninama d. o. o. putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski putem poziva na brojeve 01 555 3925 ili 01 555 3920.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 11:23