Održan koordinacijski sastanak u splitskoj Gradskoj upravi – sve je spremno za početak osmog izdanja festivala ULTRA Europe

Split, 130719.
Stadion Park mladezi.
Drugi dan Ultra Europe music festivala 2019.

 Zvonimir Barisin/Cropix/Cropix

U splitskoj Gradskoj upravi danas je održan koordinacijski sastanak vezan uz predstojeći festival ULTRA Europe kojem su nazočili predstavnici organizatora, gradskih službi i komunalnih poduzeća, žurnih službi te ostalih ustanova i institucija neophodnih za uspješnu organizaciju događaja koji se ovog vikenda održava u Parku mladeži, nakon dvije godine pauze izazvane pandemijom.

Svi segmenti organizacije su pokriveni, a hitne službe spremne i u najvećem stupnju pripravnosti. Komunalno i prometno redarstvo imat će produženo radno vrijeme i raditi u koordinaciji s policijom. Turistička zajednica grada Splita u dogovoru s organizatorom provodi kampanju Respect & Enjoy usmjerenu prema sudionicima Festivala, a u cilju održavanja javnog reda i mira. Osim na urednost javnih površina Čistoća je fokusirana i na recikliranje otpada pa će u zoni festivala biti postavljena kompletna infrastruktura za odlaganje, a direktor gradske tvrtke je obećao da će „ujutro do 8 sati sve biti čisto, na vrijeme i reciklirano“.

image

koordinacijski sastanak u splitskoj Gradskoj upravi

Ultra Europe/

Za komunikaciju s posjetiteljima festivala Županijski centar 112 ima osigurane prevoditelje na šest svjetskih jezika. Tvrtka Promet će od četvrtka do ponedjeljka raditi u punom kapacitetu, tehničkom i ljudskom. Parkovi i nasadi su, također, obavili sve pripremne radnje i pojačano će čistiti zelene površine. Organizator je u prstenu oko stadiona, a u dogovoru s predstavnicima susjednih gradskih kotareva napravio raspored kemijskih wc-a. Pojačani nadzor tijekom festivala najavili su inspektori Državnog inspektorata, Carine i Porezne uprave. Valja napomenuti i da Grad ugostiteljskim objektima tijekom festivala neće produživati radno vrijeme ove godine budući da vikendom ionako mogu raditi do 2 sata.

Joe Bašić, vlasnik tvrtke MPG Live, organizatora festivala ULTRA Europe, istaknuo je kako će organizacijski sve biti spremno i prije službenog početka festivala te najavio veću kvalitetu produkcije, bolji pristup gostima, veću posjećenost festivala od ijednog do sada održanog u Splitu. Posebnu pažnju organizator će posvetiti stanarima susjednih zgrada s kojima će se susresti večeras. Povjerenica Vlade za poslove gradonačelnika Splita Mirna Veža izrazila je zadovoljstvo odrađenim, zahvalila za ozbiljnost priprema, pozvala građane na gostoljubivost i strpljenje te sve na maksimalni angažman tijekom festivala ULTRA Europe napomenuvši kako sva događanja tijekom ove manifestacije imaju implikacije na sliku o Splitu.

image

koordinacijski sastanak u splitskoj Gradskoj upravi

Ultra Europe/

Sve informacije o festivalu, osim na službenoj stranici www.ultraeurope.com, mogu se pronaći i na Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu, gdje će u narednim danima biti predstavljena brojna ovogodišnja iznenađenja te noviteti.

image

Split, 140719.
park mladezi.
Treci dan Ultra Music Festivala u Splitu.
Foto: Zvonimir Barisin/CROPIX

Zvonimir Barisin/Cropix/Cropix

RASPORED DOGAĐANJA DESTINATION ULTRA 2022:

8-10. srpnja – ULTRA Europe, stadion Park Mladeži, Split

11. srpnja – Regatta Party, 585 Clubu, Bol, Brac

12. srpnja – ULTRA Beach, Carpe Diem Beach Clubu, Pakleni otoci, Hvar

12. srpnja – RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Clubu, Pakleni otoci, Hvar

13. srpnja – RESISTANCE Vis, Destination Closing Party, tvrđava Fort George, Vis

OSIGURAJTE SVOJE ULAZNICE ZA FESTIVAL ULTRA EUROPE 2022

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2022 07:10