Novo izdanje natječaja Zajedno prema zdravlju. Saznajte koga tražimo!

Zajedno prema zdravlju

Kroz čitavu našu uspješnu povijest, briga za pacijente i posvećenost njihovoj dobrobiti bili su i ostali u središtu našeg djelovanja. Vjerujemo da zdravstvena skrb treba biti cjelovita, kontinuirana i personalizirana, a iskustvo pacijenta treba uključivati empatiju, humanost, dostojanstvo i suosjećanje. Kako bi osnažila ovakav angažman, PLIVA, ponosna članica najveće svjetske generičke kompanije Teve, ponovno organizira natječaj Zajedno prema zdravlju za dodjelu financijske potpore. Nakon uspješno završenog prošlogodišnjeg natječaja u kojima je pobjednicima dodijeljeno sveukupno 200.000 kuna, PLIVA nastavlja svoju potragu za udrugama i organizacijama koje pokreću i unaprjeđuju aktivnosti usmjerene na pacijente i njihove njegovatelje.

Sudionici natječaja Zajedno prema zdravlju kroz svoje aktivnosti osiguravaju zdravstvenu potporu te pružaju podršku pacijentima i njihovim obiteljima. Tražimo one inicijative ili programe koji pozitivno utječu na iskustvo pacijenata i njihovih obitelji, koje svojim trudom, kreativnošću i posvećenošću omogućuju stvaranje humanijeg okruženja i od kojih svi možemo nešto naučiti. Sve institucije i udruge koje skrbe za pacijente, uključujući bolnice, dobrotvorne udruge i druge neprofitne organizacije, svoje projekte i inicijative mogu prijaviti na natječaj Zajedno prema zdravlju.

Po završetku prijava PLIVIN žiri napravit će uži izbor kandidata, nakon čega će zaposlenici PLIVE glasanjem izabrati četiri pobjednička projekta kojima će biti dodijeljene novčane nagrade u ukupno iznosu od 200.000 kuna za provedbu i realizaciju prijavljene inicijative.

Za sudjelovanje potrebno je poslati prijavu prateći upute na službenoj stranici natječaja, gdje se može pronaći i više informacija o samom natječaju. Rok za slanje prijava je 5. lipnja 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2023 23:28