LJETOVANJE S DJECOM

Novi broj magazina Like! Putovanja donosi veliki vodič za obiteljske hotele i kampove

Donosimo pregled smještaja s puno sadržaja i animacije za najmlađe u kojima će se odlično provesti i odrasli

Like! putovanja

Nošenje gomile napuhanaca i igračaka, stalno razmišljanje o tome hoće li i kada klinci ogladnjeti i gdje je najbliža trgovina, kako animirati djecu kada im bude dosadno, a pritom se i sam odmoriti... Sve to zna biti jako izazovno za roditelje. Zato su sve popularniji hoteli i kampovi u kojima se djeca zabavljaju, a roditelji opuštaju bez brige o kuhanju, smišljanju igara, traženja igrališta i parkova...

Zato smo u novom broju Like! Putovanja pripremili veliki vodič kroz hrvatske obiteljske hotele, one u kojima ima toliko sadržaja i animacije za najmlađe da im niti u jednom trenutku neće biti dosadno, a u njima će se odlično provesti i odrasli.

Ako već i imate plan za ovo ljeto, pripremite se uz naš vodič za sljedeću godinu ili isplanirajte odmor u njima na proljeće i jesen, kad su i cijene znatno povoljnije.

Provjerili smo i što ovog ljeta nudi Lika, vozili se kajacima na istoimenoj rijeci i popeli se na tri vrha u okolici Gospića, Korenice i Udbine. Prema onom što smo vidjeli, ova će regija biti sve veći hit pa ju posjetite dok je još nerazvikana.

Reporterka Like!-a bila je u Poljskoj i donosi priču o Varšavi i gradićima Lublin i Janów Podlaski, mjestima koja su ju oduševila nenametljivim šarmom.

Sve to, kao i niz inspirativnih priča, ideja i savjeta za izlete i putovanja donosi novi broj magazina Like! Putovanja koji izlazi u nedjelju 26. lipnja uz Jutarnji list, a tijekom cijelom mjeseca družimo se na webu, Facebooku i Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:44