NE PROPUSTITE

Novi broj magazina D&D 21. ožujka uz Nedjeljni Jutarnji

Magazin Dom i dizajn, broj za ožujak 2021.

U novom broju magazina D&D - Dom i Dizajn koji će ove nedjelje (21. 3.) uz Nedjeljni Jutarnji biti na svim kioscima, predstavljamo vam četiri oca, superjunaka u očima svoje djece, koji su svojim klincima sami izradili dječje sobe. Neki od njih imaju iskustva s alatom, a neki su potpuni amateri, ali su svi bili vođeni najboljom motivacijom. Inspirirajte se i doznajte kako su tekli radovi od ideje do realizacije, na koje su prepreke nailazili te koji je dio sobe klincima sada najdraži, ali i koje savjete imaju za one koji bi se tek mogli upustiti u sličan pothvat.

Uskoro nam se bliži Uskrs koji će i ove godine - baš poput lanjskoga - opet biti drugačiji od svih prijašnjih. Unatoč svim izazovima pandemije i razornih potresa koji su posve promijenili naš svakodnevni život, vjerujemo da ima razloga za slavlje, dekoriranje i obiteljsko guštanje. Naša stilistica Danijela Kovačević pronašla je predivno keramičko posuđe većinom hrvatskih dizajnera, ali i brojne prigodne ukrase u domaćim trgovinama poput ukrasnih jaja, zečeva i cvijeća, koje smo snimali u našem studiju, a jedna od fotografija kolegice Berislave Picek krasi i našu naslovnicu. Vjerujemo da će upravo neki od ovih uporabno-dekorativnih predmeta unijeti malo pozitivne energije u vaše domove, baš kao što su i nama podigli raspoloženje dok smo pripremale ovaj editorijal.

Donosimo još prigodnih blagdanskih tema, od dekoriranog stana površine 50-ak kvadrata u Puli, u kojem prevladava topli minimalizam, do "uradi sam" tutorijala za izradu uskrsnog vijenca.

Za kraj najavljujemo pravu interijersku poslasticu: predivnu kuću umjetničke obitelji u naselju Žažina u Sisačko-moslavačkoj županiji, kao i kamenu kuću s atraktivnom staklenom frontom, koja je osmišljena na mjestu nekadašnje ruševne štale, pokraj Grožnjana u Istri.

Ekskluzivno vas vodimo i u Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, raskošan resort koji se otvara krajem travnja, a za koji se već govori da će ubrzo postati turistička destinacija broj 1 u Primorsko-goranskoj županiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:13