Terme Tuhelj

Nikad bolje i pristupačnije SPA opuštanje! Jeste li spremni za pravi proljetni odmor?

Evo prilike da za promjenu priuštite sebi i svojim najmilijima odmor za pamćenje, jer Terme Tuhelj znaju kako ugoditi baš svakom članu obitelji
promo 
 Nino Verdnik

Spa opuštanje, kako će mnogi prvo pomisliti, nisu samo tretmani koji nam osiguravaju bolji izgled i relaksaciju, već moćan način detoksikacije tijela, pomlađivanja, 'liječenja' brojnih zdravstvenih tegoba, poput nesanice ili dišnih problema, ali i prilika da se sa svojim partnerom, djecom, prijateljima povežete na dublji način. Vrijeme u kojem živimo, promijenilo je mnoge naše navike, pa su oslobađanje od stresa, mentalni oporavak, fizička relaksacija postali standard kad je u pitanju odmor. Da, želimo razgledavati kulturne i prirodne znamenitosti, želimo se i zabaviti, ali iznad svega rekreirati, opustiti u sauni ili na nekom ugodnom tretmanu. Vrijeme je za odmor u Termama Tuhelj!

image
promo
Nino Verdnik

Kako izgleda idealno SPA opuštanje?

Opuštanje u sauni savršen je početak, a Terme Tuhelj atraktivnim programima u Svijetu sauna idealan su izbor za rješavanje svega toksičnog.

Samo poželite i naći ćete se u mjehurićima privatnog jacuzzija ili u rukama vrsnih fizioterapeuta na jednom od brojnih tretmana SPAeVITA centra. Poput Kleopatre okupajte se u mlijeku, uživajte u suhom četkanju ili Dionizijevoj kupki na bazi grožđa, uz neizostavni piling tijela, ali i svojoj djeci podariti prvo wellness iskustvo… A dan završite s čašom pjenušca i pogledom na prekrasne zagorske brežuljke.

Odlučite li se za posjet zagorskim termama svakog posljednjeg vikenda u mjesecu koji je rezerviran za Selfness program, između ostalog otkrit ćete i blagodati Zvučne kupke s himalajskim zdjelama i gongom.

image
promo
Nino Verdnik

Terme Tuhelj pravo su termalno carstvo

Na adrenalinskim toboganima Vodenog planeta ne uživaju samo klinci. Vodene atrakcije prava su prigoda da se ponovo vratimo u djetinjstvo i uživamo u igri, zabavi i smijehu i pri tom napravimo nešto za svoje zdravlje. Ljekovita tuheljska termalna voda blagotvorno utječe na organizam, a plivanje oblikuje mišiće i topi kilograme. Prava priprema za ljetne dane!

image
promo

Priroda liječi

Lijepo vrijeme mami na šetnje, a romantični brežuljci oduševljavaju ljepotom. U vremenima kad tražite osamu, punjenje baterija i bijeg s asfalta nema ljepšeg boravka u prirodi s obitelji ili osobom koju volite. Još ako za smještaj odaberete hotel Well ili Glamping Village s 26 luksuznih mobilnih kućica s prekrasnom terasom i privatnom Wellness&Spa zonom, bit će to proljetni odmor za pamćenje.

image
promo
Davorin Baloh

Više: https://www.terme-tuhelj.hr/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:14