NE PROPUSTITE

Nedjeljni Jutarnji donosi: Novo izdanje magazina Dom i dizajn

dom i dizajn
 Dom I Dizajn

Novi broj magazina D&D - Dom i Dizajn koji će u prodaji biti u nedjelju (21. 2.) uz Jutarnji list, donosi mnoštvo sjajnih, aktualnih tema o lijepom svijetu arhitekture, dizajna i kulture stanovanja. Najveći broj stranica posvetili smo temi za koju vjerujemo da mnoge od vas zanima, a to je - stanovanje budućnosti. Okupili smo poznate domaće arhitekte i neke nove, mlade snage, točnije studente koji su nam pokazali svoje vizije stanovanja budućnosti. Napravili su skice, vizualizacije i ponudili zanimljive ideje i rješenja o tome što oni misle kako ćemo svi skupa živjeti za 5 do 10 godina, kakva naselja, zgrade i životne prostore ćemo preferirati te koliko će realni problemi poput potresa, pandemije i klimatskih promjena promijeniti našu svijest o kvalitetnom stanovanju. Samo mali sneak peak: ima tu svega, od zgrada u centru s penthouseima i staklenicima na krovovima, energetski neovisnih mikrokuća, co-living održivih zajednica, stanovi promjenjivog zoniranja koji se prilagođavaju potrebama vlasnika...

U novom broju magazina D&D pričamo i o podnim oblogama, točnije o popularnim laminatima koji su sve traženiji na tržištu. Izdržljivi i cjenovno pristupačni, laminati su trenutno totalni hit, a mi vam donosimo detaljan šalabahter što trebate znati prije nego krenete u kupnju i odabir.

Pozabavili smo se i dječjim sobama te u našem studiju uz pomoć namještaja iz popularnih hrvatskih trgovina pokušali osmisliti savršeno carstvo za najmlađe u nekoliko različitih stilova i dobi. Kako bismo provjerili jesmo li uspjeli u tome, na kraju dana u studio su došli najiskreniji kritičari - petogodišnji Grgur, četverogodišnja Mila i trogodišnja Petrina koji su bili oduševljeni složenom scenografijom (uostalom, imamo fotografije kao dokaz u novom broju magazina D&D pa slobodno provjerite).

I ovaj put, posjetili smo neke od najljepših domaćih stanova i kuća. Tako smo bili u stanu od svega 37 kvadrata u Zagrebu (stan s naslovnice) koji uspješno spaja antički i suvremeni stil, zatim romantičnom ženskom stanu u kojem je vlasnica puno toga napravila po DIY principu. Bili smo i u divnoj modernoj kući u Istri, zanimljivog geometrijskog oblika, koja je genijalno integrirana s prirodom. Novi broj magazina D&D čitajte u nedjelju, 21.2. Ne propustite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:11