Najbolji servis na cestama i prvi izbor za kupnju u pokretu

Ulaganjem u obnovu prodajnih mjesta Petrol donosi raznoliku ponudu i osigurava jedinstveno prodajno iskustvo za sve vozače na hrvatskoj autocesti A1

Petrol

Ulaganjem u obnovu svojih prodajnih mjesta, grupa Petrol obilježava početak novog poglavlja za sve vozače na hrvatskoj autocesti A1 i nastavlja svoj put prema izvrsnosti. U sklopu strateške obnove, Petrol je investirao u devet prodajnih mjesta diljem Hrvatske, od kojih su tri prodajna mjesta kompletno renovirana. Izvorno zamišljene kao benzinske postaje, obnovljena prodajna mjesta oblikovana su u skladu s Petrolovim prepoznatljivim brendom. Spoj moderne arhitekture i bogate gastronomske ponude donose nove mogućnosti i jedinstveno prodajno iskustvo za sve vozače.

Od ukupno devet obnovljenih prodajnih mjesta, tri se nalaze u Istri, četiri u Dalmaciji i tri u okolici Zagreba. Prodajno mjesto Desinec Sjever kao i Helena Istok te Zapad doživjeli su potpunu transformaciju. Desinec Sjever nedavno je otvorio svoja vrata za sve kupce, a svojom modernom arhitekturom i budućim mogućnostima plasmana alternativnih energenata, predstavlja inovativno prodajno mjesto budućnosti. Osim toga, donosi niz dodatnih usluga, uključujući svježe pripremljenu hranu u restoranu Fresh te drive-in ponudu iz restorana McDonald‘s. U sklopu prodajnog mjesta Desinec Sjever, vozačima su dostupne i tri punionice za električne automobile, od kojih je jedna ultra brza, a sve su financirane u sklopu projekta Next - E.

Glavna misao vodilja Grupe Petrol je osigurati kupcima najbolje prodajno iskustvo, pružajući visokokvalitetne usluge i proizvode. Polako ali sigurno, Petrol postaje prvi izbor za kupovinu u pokretu, bilo da se radi o svakodnevnom posjetu na putu do posla, nedjeljnom obiteljskom izletu ili odmoru na hrvatskoj obali.

„Kava Na putu“ je poseban kutak na Petrol prodajnim mjestima, gdje možete pronaći vrhunsku kavu iz Petrol obitelji kava Na putu u svakom trenutku. Iza novog osvježenog izgleda krije se isti okus zbog kojeg vrijedi skrenuti na Petrol i predahnuti u ugodnoj atmosferi.

image

Petrol

Sva prodajna mjesta budućnosti, koja se razvijaju u sklopu strateške inicijative POS 2.0, bit će dizajnirana modularno, kako bi se prodajno mjesto i ponuda mogli transformirati prema tijeku i brzini energetske tranzicijom ili širenju "novih" izvora energije. Čak i sada, prilikom obnove prodajnih mjesta, ispod točionih otoka postavljaju se odgovarajući kanali kroz koje će se, u slučaju eventualnog pada prodaje fosilnih goriva, moći provesti elektroinstalacije za postavljanje e-punionica.

Bez obzira radi li se o novogradnji benzinske postaje ili njenoj rekonstrukciji, središnje smjernice razvoja prodajnih mjesta su njihova atraktivnost, otvorenost i transparentnost. Kao što je vidljivo iz aktualnih projekata, prodajna mjesta su sve više usmjerena na gastronomiju koja osim adekvatnog prostora za pripremu i prodaju hrane zahtijeva i adekvatan prostor za njenu konzumaciju. Petrol svojim kupcima želi pružiti ugodnu atmosferu, udobnost i raznoliki izbor hrane.

image

Petrol

Na svim Petrol prodajnim mjestima čeka vas i nova generacija Q Max goriva, koja u potpunosti štite motor od gubitka snage i pokretljivosti. Ključna značajka ovih goriva su inteligentne molekule i tehnologija čišćenja poznata kao Dual Action Technology.

image

Petrol

Kupnjom Crodux derivata dva d.o.o, Petrol je u 2021. godini postao drugi najveći dobavljač naftnih derivata u Hrvatskoj s ukupno 202 prodajna mjesta. Pravnim pripajanjem ove tvrtke hrvatskoj tvrtki Petrol d.o.o. početkom studenoga 2022. godine završeno je jedno od najvećih poslovnih spajanja Petrol grupe u njezinoj povijesti. Ovim korakom Grupa Petrol je službeno krenula na put prema cilju da do 2025. godine postane vodeći ponuđač goriva i učvrsti svoju poziciju cjelovitog pružatelja energetskih rješenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:46