PLIVA i Teva zajedno za humaniji pristup zdravstvenoj skrbi 

Nagradni natječaj Zajedno prema zdravlju – prijavite se

Biti pacijent nikada nije ugodno te samo iskustvo može biti vrlo teško i ponekad uključivati gubitak kontrole, neovisnosti, pa čak i dostojanstva. Pacijenti često ovise o drugima koji za njih nesebično skrbe i pružaju im podršku u trenutcima kada im je to najpotrebnije često pri tome bez potrebne edukacije, ali s puno volje i entuzijazma.
NAGRADNI NATJEČAJ

Stoga povodom obilježavanja 100 godina uspješnog farmaceutskog poslovanja, PLIVA, ponosna članica Teve, najveće svjetske generičke kompanije koja ove godine slavi svoj 120. rođendan, organizira natječaj za dodjelu financijske potpore udrugama i institucijama koje razvijaju aktivnosti usmjerene na pacijente i njihove njegovatelje i tako pružaju podršku koja će im, uz zdravstvenu skrb olakšati sam proces liječenja.

U PLIVI vjerujemo da zdravstvena skrb treba biti sveobuhvatna te da iskustvo pacijenta treba uključivati empatiju, humanost, dostojanstvo i suosjećanje. Kako bismo podržali ovakav pristup, odlučili smo organizirati nagradni natječaj Zajedno prema zdravlju s ciljem prepoznavanja inicijativa i metoda rada koje poboljšavaju iskustvo pacijenata, tako što naglasak stavljaju upravo na te kvalitete - empatiju, humanost, dostojanstvo i suosjećanje. Sudionici natječaja Zajedno prema zdravlju oni su koji kroz svoje aktivnosti doprinose pružanju bolje skrbi i podrške pacijentima i njihovim obiteljima. Tako, primjerice, stvaraju ugodno okruženje kako bi se pacijenti osjećali kao kod kuće tijekom svog oporavka, pružaju podršku obiteljima pacijenata ili uz ispunjavanje zdravstvenih potreba pružaju dodatnu holističku podršku.

Tražimo one inicijative ili programe koji pozitivno utječu na iskustvo pacijenata i njihovih obitelji, koje kreativnošću i originalnošću omogućuju stvaranje humanijeg okruženja i od kojih svi možemo nešto naučiti kako bismo zdravstvenu skrb učinili još boljom. Sve organizacije koje skrbe za pacijente, uključujući bolnice, dobrotvorne udruge i druge organizacije, svoje projekte i inicijative mogu prijaviti na nagradni natječaj Zajedno prema zdravlju. Po završetku prijava PLIVIN žiri napravit će uži izbor kandidata, nakon čega će naši zaposlenici moći glasanjem izabrati 4 pobjednička projekta kojima će biti dodijeljene novčane nagrade za potrebe provođenja i realizacije prijavljene inicijative. Za prijavu je potrebno posjetiti službenu web stranicu natječaja gdje možete saznati više detalja, skinuti i ispuniti obrazac za prijave te ga zajedno s ostalim materijalima vezanima za projekt poslati na službenu e-mail adresu natječaja Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Rok za slanje prijava je 28. lipanj 2021, a prijave se primaju isključivo putem navedene mail adrese.

image
NAGRADNI NATJEČAJ

„Kroz sve što radimo trudimo se biti pouzdan i stabilan partner zajednice u kojoj poslujemo. Naši zaposlenici ponosni su što su dio industrije koja mijenja na bolje živote ljudi širom svijeta. Drago nam je što i na ovaj način možemo odati priznanje posebnim naporima onih s kojima zajednički radimo kako bismo pomogli pacijentima“, ovom je prilikom kratko izjavio Mihael Furjan, predsjednik Uprave PLIVE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:22