MBA Test Drive: prijavi se i saznaj zašto 95% alumnija preporučuje COTRUGLI!

U sklopu „MBA Test Drive“ osjetite kako je biti dio najveće regionalne MBA zajednice, a očekuju vas i upisne pogodnosti!

Cotrugli promo

COTRUGLI Business School profilirala se kao najprogresivnija poslovna škola u jugoistočnoj Europi. U studenom 2021. COTRUGLI je proveo anketu među svojim alumnijima kako bi se provjerilo zadovoljstvo programom i utjecaj MBA na njihov napredak u karijeri. Rezultati pokazuju kako je 88,7% alumnija iznimno zadovoljno kvalitetom programa i timom predavača. Da ih je MBA program izvrsno pripremio za vlastite poslovne izazove smatra 93,6% alumnija, što dodatno potvrđuje podatak da ih je čak 96% napredovalo ili ostalo na istim pozicijama i u vremenima pandemije. Kvaliteta škole prepoznaje se i u tome što bi 95% alumnija preporučilo COTRUGLI Business School.

MBA Test Drive

3. prosinca 2021. održat će se MBA Test Drive na temu The Keys to Innovation and Design Thinking. Kroz vodstvo renomiranog stručnjaka dr. Nicolasa Kfurija saznajte više o najnovijim inovativnim konceptima i o potrebnim alatima za uspješnu implementaciju novih organizacijskih rješenja.

Doživi MBA svijet

Ovaj interaktivni događaj istovremeno će vam pružiti ekskluzivan uvid u MBA svijet, stoga je namijenjen svima koji razmišljaju o upisu MBA programa. Događaju će se pridružiti i neki od bivših polaznika, lideri vodećih kompanija, koji će podijeliti svoja iskustva te benefite koje im je MBA donio.

Događaj će se održati uživo u COTRUGLI Business School u Zagrebu, a svoje mjesto rezervirajte ovdje. Rok za prijavu je 1. prosinca 2021.

Zašto sudjelovati?

  • Otkrijte zašto je COTRUGLI Business School prvi izbor u poslovnoj edukaciji
  • Doživite internacionalno akreditiran MBA program
  • Usavršite svoje poslovne vještine i primijenite znanje u svakodnevnim poslovnim situacijama
  • Proširite svoju mrežu poslovnih kontakata
  • Ostvarite 20% upisne pogodnosti
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. studeni 2021 00:05