Ledo i Creative design, generalni sponzori sajma GAST 2024

Posebna ponuda Ledo sladoleda i modernih stolica Creative designa za ugostitelje na prvom, posebnom sajmu GAST 2024 u Zagrebu!

GAST 2023.

 Josko Ponos/Cropix/Cropix

28. međunarodni sajam GAST 2024 koji se održava od 23. do 25. veljače u Zagrebu, po mnogočemu je poseban i ostat će zabilježen kao prvi sajam koji je promijenio svoje, do tada 27-godišnje, mjesto boravka i Split zamijenio Zagrebom. Istodobno, to je i dosada najveći sajam prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske koji se održava na najvećem izložbenom prostoru Arene Zagreb i okuplja više od tisuću izlagača iz osam europskih zemalja. Generalni sponzori 28. međunarodnog sajma GAST su tvrtke Ledo i Creative Design.

Uz širok asortiman proizvoda koje razvija desetljećima, Ledo na sajmu GAST 2024 predstavlja liniju ugostiteljskih sladoleda s čak 21 okusom. Ledo okusi ugostiteljskog sladoleda dolaze u rasponu od klasičnih favorita kao što su čokolada ili burbon vanilija, preko izvrsnih voćnih, pa sve do okusa prepoznatljivih Ledo impulsnih sladoleda, kao što je Kontiki ili nagrađivani King Majestic.

Ugostiteljima je, osim činjenice da svojim gostima mogu ponuditi visokokvalitetni sladoled u kojem će zasigurno uživati, svakako važno i da Ledo ugostiteljski sladoled ima i dulji rok upotrebe proizvoda nakon otvaranja. Ledo ugostiteljski asortiman sladoleda dolazi u kadicama od 6 i 8 litara.

Creative design, tvrtka specijalizirana za opremanje ugostiteljskih objekata na sajmu GAST 2024 predstavlja svoj brend tapeciranog namještaja "KA3GA. Veliki izbor modernih stolica, sofa i separea koji se proizvode u okolici Splita, biti će izložena na ovogodišnjem sajmu.

Uz ugostiteljski namještaj iz vlastite proizvodnje, Creative design premijerno će predstaviti i ekskluzivni namještaj za hotele, vile i apartmane koji su dostupni za kupnju isključivo u showroom-u u Solinu.

Posjetite sajam GAST 2024 u Areni Zagreb, degustirajte Ledo sladolede i pronađite najbolju stolicu za sebe uz mnoštvo drugih stručnih događanja, prezentacija, degustacija te okusa i mirisa!

image

GAST 2024.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:36