INA Loyalty – vaša ulaznica u svijet pogodnosti u pokretu

INA promo

Više od 660.000 korisnika do sada je prepoznalo pogodnosti INA Loyalty programa, a njihov broj svakodnevno raste. Njihovu vjernost INA redovito nagrađuje kroz različite nagrade i popuste, baš po njihovoj mjeri.

Kako zapravo INA Loyalty funkcionira? S gotovo svakom kupnjom na Ininim maloprodajnim mjestima kupci sakupljaju bodove s kojima napreduju kroz različite statuse. Kreće se od početnog Blue, pa preko Silver i Gold sve do prestižnog VIP statusa. Bolji status donosi i veće pogodnosti: od popusta na gorivo, besplatnih proizvoda, bogatog gastro iskustva, popusta na auto kozmetiku pa sve do besplatne pomoći na cesti ili pranja vozila. INA svoj Loyalty program kontinuirano razvija pa se i sama aplikacija obogaćuje dodatnim značajkama i funkcionalnostima, a poseban naglasak je na „gejmifikaciji“ korisničkog sučelja kako bi iskustvo korištenja bilo što intuitivnije i zanimljivije.

image

INA promo

Jedna od novijih funkcionalnosti koje INA posebno ističe je iznimno jednostavno sudjelovanje u nagradnim igrama, bez ikakvih dodatnih troškova kao što je, primjerice, slanje SMS poruka za prijavu. Ovo je svakako korisno, s obzirom na to koliko često INA nagrađuje svoje vjerne kupce. Upravo je završila još jedna Inina nagradna igra, a uskoro će biti objavljeni i sretni dobitnici novog Mercedesa GLA i skutera Piaggio Beverly!

Ako se još niste učlanili u INA Loyalty program vjernosti – sada je odlična prilika. To možete učiniti preuzimanjem INA Loyalty aplikacije iz trgovina Google Play ili App Store ili putem internetske stranice www.inaloyalty.hr. Odmah nakon registracije u program dobivate i dar dobrodošlice – kavu, čaj ili čips Crunch&Go, ali i 100 bodova na svom INA Loyalty računu kao znak zahvalnosti za preuzimanje aplikacije! Već 60 godina INA je svaki put uz svoje kupce, a u ovoj slavljeničkoj godini jedan od najdražih poklona Ini je ponovni izbor INA Loyalty programa kao najboljeg programa vjernosti na benzinskim postajama u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. kolovoz 2024 14:26