I ove godine kompanija JYSK isplatila zaposlenima vrijedne bonuse, a najboljoj trgovini preko 400.000 kuna

Jysk Hrvatska

Skandinavski lanac trgovina za namještaj i uređenje doma JYSK ima dugogodišnju tradiciju njegovanja odnosa sa svojim zaposlenima. Nedavno je stavljen na Forbesovu listu najboljih poslodavaca na svijetu, a provodi i internu anketu o zadovoljstvu zaposlenih (ESS) koja ima 100% odaziv.

Jedna od najvažnijih pogodnosti koje ova kompanija osigurava za svoje zaposlene je nagrađivanje velikim bonusima, a ove godine ukupan iznos isplaćenih bonusa trgovinama u Hrvatskoj iznosi čak 3.909.706 kuna što je u odnosu na prethodnu financijsku godinu (2020/2021.) više za čak 1.446.417 kuna. Zahvaljujući uspješnom poslovanju i zapaženim rezultatima tokom 2021/2022. godine, pojedinačni bonusi zaposlenih koji rade u najuspješnijoj trgovini, prema ostvarenom rastu prometa dostigli su iznos od gotovo 37.000 kuna.

Dražen Eldić, Retail manager i član Uprave u kompaniji JYSK, naglasio je da su zaposleni njihovi najvrjedniji resursi.

„Primarno nam je da motiviramo naše zaposlene i da im osiguramo pozitivno radno okruženje, kako bi se svi osjećali ugodno i zadovoljno. U svakoj našoj trgovini, zaposleni imaju mogućnost ostvariti bonus u skladu s rastom prometa pojedine trgovine u odnosu na prethodnu godinu. Važno je naglasiti da visina bonusa zavisi samo od rasta prometa, pa samim tim gornja granica iznosa ne postoji. Ovakav sistem se do sada pokazao uspješnim, a budući da se bonus na promet isplaćuje na temelju zajedničkog rada bez obzira na radno mjesto u trgovini, potiče i sjajnu timsku atmosferu. Sve ovo čini da i naši kupci dobiju najkvalitetniju uslugu”, izjavio je Eldić.

image

Dražen Eldić

Danijel Berkovic/pixsell/Pixsell

Tri najuspješnije trgovine

Tokom financijske godine 2021/2022. najuspješnija trgovina s najvećim isplaćenim bonusom od čak 404.395 kuna bila je JYSK trgovina u City Mall, Pula. Ova trgovina broji jedanaest zaposlenih, od kojih je svakom isplaćeno gotovo 37.000 kuna bonusa. Trgovinu iz Pule po uspješnosti i veličini isplaćenog bonusa slijede JYSK trgovine u Biogradu na Moru i Zadru.

Prva JYSK trgovina otvorena je u Danskoj 1979. godine, a danas ova kompanija posluje u 48 država sa više od 3.200 trgovina i webshopova. U Hrvatskoj je kompanija nedavno otvorila svoju 53 trgovinu u Svetom Ivan Zelina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:01