NE PROPUSTITE

HRVATSKA 2020. GODINA POTRESA

Hanza Media predstavlja veliku monografiju u izdanju foto-video agencije Cropix i Jutarnjeg lista
HRVATSKA 2020. GODINA POTRESA

Zagreb, 22. ožujka

Fotografi Cropixa kamerom su zaustavili i ovjekovječili dramatične trenutke i s nepogrešivim instinktom za reportažnu fotografiju bilježili razoreni centar grada, šok i strah na licima stanovnika. Bilježili su prizore ulica i građevina koje su se u samo nekoliko sekundi pretvorile u gomilu cigli i crijepova. Bilježili su slike grada, brojne oštećene znamenitosti, crkve, mirogojske Arkade...

Snažne i šokantne, gotovo opipljive fotografije koje objavljujemo u monografiji 'Hrvatska 2020. godina potresa', selekcija su umjetničkih radova Cropixovih fotografa i svjedoči o njihovom širokom rasponu interesa i kreativnosti - da motive koje snimaju prikažu iz sasvim novog kuta i tako prenesu najdublje emocije i doživljaje.

Banovina, 29. prosinca

280 dana nakon zagrebačkog potresa, zatresla se Petrinja i cijela Banovina.

Autorske fotografije Cropixovih fotografa, koje donosi ova raskošna monografija, ispričale su tragičnu priču Banovine i njezinih stanovnika u tim najtežim trenucima. Potresne i emotivne, predstavljaju trajni dokument i uspomenu na najteže trenutke koji su u 2020. godini zadesili jedno od najzapuštenijih područja naše domovine.

Ekskluzivno izdanje

Monografija 'Hrvatska 2020. godina potresa', donosi najemotivnije umjetničke fotografije naših fotografa. Fotografije i priče koje nikada nećemo zaboraviti. Bogato opremljena, na 324 stranice, podijeljena je u četiri poglavlja:

  • Detaljan prikaz geološko-seizmičke slike Hrvatske
  • Potres u Zagrebu
  • Potres na Banovini
  • Vrijeme obnove

Cijena knjige u pretprodaji je 300 kuna, a možete je naručiti na broj: 01/2255 374 ili putem mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:36