Germania je novi sponzor NK Osijek!

 promo

Bijelo-plavi su perjanica nogometa u Slavoniji i Baranji, a osječka Opus Arena najbolji je stadion u Hrvatskoj, pa je budućnost kluba u suradnji s Germanijom još svjetllija

Germania Sport kladionica potpisala je sponzorski ugovor s jednim od najboljih hrvatskih nogometnih klubova – Osijekom. Suradnja je potpisana na razdoblje od tri i pol sezone!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Osijek se posljednjih godina nalazi u najboljem klupskom periodu posljednjih desetljeća. Bijelo-plavi su u posljednje tri sezone prvenstvo završli jednom na 2. mjestu, odnosno dva puta na 3. poziciji. Pored sjajnih sportskih rezultata, klub je uspio ostvariti i velik infrastrukturni pothvat – izgradnju novog stadiona i kampa. Opus Arena s punim pravom nosi titulu najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj, a kamp koji koristi klupska nogometna škola zaokružuje prekrasnu cjelinu koja je niknula uz rijeku Dravu.

A kako bi klub nastavio rasti i u nadolazećim godinama, od proljetnog dijela ove sezone, dres momčadi krasit će i logo Germanije koja je postala ponosni sponsor Osijeka za proljetni dio sezone 2023./24., kao i za predstojeće tri sezone.

image
promo

“Izuzetno smo zadovoljni ostvarenom suradnjom jer je NK Osijek jedan je od najvećih hrvatskih nogometnih brendova i perjanica nogometa u Slavoniji i Baranji. Uz to, osječka Opus Arena najbolji je stadion u Hrvatskoj i bilo je prirodno da Germania, kao jedan od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja, postane partner kluba s tako dugačkom i uspješnom tradicijom i povijesti, ali i budućnosti koja je iznimno svijetla”, rekla je direktorica marketinga Germanije Jasmina Batarilo-Ćerdić.

“Izuzetno smo počašćeni jer smo postali ponosni partneri velikog kluba poput Osijeka, koji je posljednjih sezona sinonim za uspjeh u domaćem nogometu. Drago nam je da možemo podržati rad kluba koji ima jednu od najboljih nogometnih škola u Hrvatskoj i koji je odgojio brojne hrvatske reprezentativce. Vjerujem da će na krilima ove suradnje Osijek napraviti dodatni iskorak, kako u domaćim, tako i u europskim natjecanjima”, poručio je za kraj Marijo Tolj, član uprave Germanije.

image
promo

“Iznimno smo zadovoljni, poslovno mogu reći i počašćeni uspostavljenom suradnjom s Germanijom. Ovom prilikom želimo dobrodošlicu u obitelj sponzora Nogometnog kluba Osijek poznatom i uglednom partneru koji evidentno voli i podupire hrvatski sport te pridonosi njegovom jačanju i popularizaciji. Intenzivno smo i dugo planirali konkretizaciju svih naših dosadašnjih razgovora i drago mi je što smo došli i do potpisa ugovora. Mogu reći da nam je u kontekstu naše marketinške strategije nedostajao partner iz domene sportskih kladionica, budući da je poznato je da su to tvrtke koje intenzivno prate sportska zbivanja, posebice nogomet i jako smo zadovoljni da smo ovo bitno pitanje riješili na duže vrijeme. Dakako da ne sumnjamo da će nam suradnja biti vrhunska. Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama pridonijeti daljnjoj popularizaciji svega što je vezano uz pozitivne trendove i globalne vrijednosti u sportu općenito. Dakako da nas veseli da su nas u Germaniji prepoznali kao takve i da ćemo kroz iduće razdoblje i mi i oni polučiti ono što smo si ovom prilikom i međusobno poželjeli”, rekao je član Uprave i direktor NK Osijek Vladimir Čohar.

Osim Germanije, medijski partner Osijeka bit će specijalizirani sportski portal Germanijak.hr na kojem već godinama svakodnevno možete pronaći najvažnije vijesti i tekstove o klubu. Podsjećamo vas da ste baš na Germanijaku mogli pročitati ekskluzivne vijesti koje se tiču ulaznih i izlaznih transfera Bijelo-plavih, a pratile su se i sve prijateljske utakmice, konferencije za medije, prvenstvene i kup utakmice te brojne druge zanimljivosti koje se tiču kluba iz Grada na Dravi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:42