promo

FOX Movies u listopadu!

promo

Listopad nam donosi jesen, više trenutaka za obitelj i bližnje. Stoga je FOX Movies kanal pripremio brojne poslastice od moćnih filmskih invazija, napetih trilera i zabavnih filmova baš za Noć vještica za sve uzraste. Uživajte!

MJESEC FILMSKIH INVAZIJA

svakoga četvrtka i petka u 21:00

image
Armagedon/Terminator/Dan neovisnosti

„Armagedon“, „Terminator“, „Dan Neovisnosti“... Listopad posvećujemo filmskim junacima koji se bore za čovječanstvo i naš planet Zemlju. Svakoga ćemo četvrtka i petka gledati jedan scenarij moguće propasti i hrabre napore naših junaka i junakinja sve spase.

NESTALA DJEVOJKA

srijeda, 14. listopada u 21:00h

image
Nestala djevojka

Budući da je nestanak njegove supruge postao predmetom intenzivna medijskog cirkusa, muškarac gleda kako se, u sumnji da možda nije nevin, reflektori okreću na njega, a mediji protiv njega. U glavnim ulogama su odlični Ben Affleck i Rosamund Pike.

GENERALOVA KĆI

nedjelja, 18. listopada u 22:00h

image
Generalova kći

Kad se tijelo kapetanice Elizabeth Campbell pronađe u vojnoj bazi u Georgiji, paru istražitelja, policijskim službenicima Paulu Brenneru i Sari Sunhill naređeno je da razriješe njezino umorstvo. To što otkrivaju je sve, samo ne jasno. Otkrivaju se nedolične pojedinosti o životu Campbellove, što dovodi i do tvrdnji da vojska možda prikriva njezinu smrt i umiješanost njezina oca, generala Josepha Campbella…John Travolta i Madelaine Stowe na čelu su ove priče o vječnoj potrazi za istinom.

U.I. UMJETNA INTELIGENCIJA

nedjelja, 25. listopada u 22:00h

image
Umjetna inteligencija

Zaposlenik Cybertronicsa i njegova supruga usvoje Davida, robotiziranog dječaka – prvog u vrsti programiranih za ljubav. Premda postupno postaje njihovo dijete, niz neočekivanih okolnosti Davidu ovaj život učini nemogućim. Bez konačnog prihvaćanja od strane i ljudi i strojeva, David kreće na putovanje ne bi li otkrio kamo stvarno pripada, otkrivajući usput svijet u kojem je granica između robota i stroja i vrlo velika i posve mala. Dječaka u potrazi za svojim porijeklom portretirao je izvrsni Haley Joel Osment, a njegovog bliskog prijatelja igra Jude Law.

NOĆ VJEŠTICA

subota, 31. listopada, cijeli dan

image
Caspe/Zubić vila/Zora živih mrtvaca

Zabavite se uz našu specijalku posvećenu velikom blagdanskom programu. Zrakom će vladati duhovi i vile, sirene i vještice. Uživajte u zabavnom programu tijekom cijelog dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 03:21