SMILE ALL DAY, EVERY DAY!

Foreo predstavlja ISSA baby i ISSA kids, novu oral care liniju za djecu s najširim osmijehom

Crvena kraljica jedan...dva...tri! Nemoguće je ne zaraziti se blistavom radošću naše djece, koja su uvijek spremna za novu igru ​​i sljedeću avanturu!
 ISSA baby i ISSA kids

FOREO, švedski beauty-skintech div, otkrio je nove predstavnike svoje legendarne ISSA linije za oralnu njegu, a radi se o soničnim četkicama za zube ISSA baby i ISSA kids, namijenjenima djeci.

Uz boje, jednostavnost i nježnost, ovi novi uređaji za oralnu njegu u svakom će korištenju vašoj djeci donijeti zabavne trenutke, uz najzdraviji i najljepši osmijeh ikad!

No, pogledajmo što ove male i moćne pomagače oralne higijene čini tako posebnima...

image
ISSA baby

ISSA BABY

Pravilna oralna higijena uči se od malih nogu i FOREO to dobro zna. Nova ISSA baby sonična četkica za zube nudi najbolju oralnu njegu djeci od 0 do 4 godina i zato svojoj bebi poklonite vrhunskog saveznika zdravlja, uz kojeg će stvoriti naviku pravilnog čišćenja zuba!

Napredna tehnologija četkice ISSA baby, koja koristi T-Sonic pulsacije, nježno uklanja plak, dok ultra-mekana slikonska vlakna nikad ne oštećuju zube ni desni. Uz njezinu masažnu funkciju i trajan i siguran dizajn, ISSA baby predstavlja idealnu četkicu za zube za djecu do 4 godine. Uz 480 korištenja na samo jednom punjenju, ne morate se podsjećati na punjenje!

image
ISSA baby

ISSA baby dolazi u pet veselih boja i kombinaciji s mnogo slatkih životinja: Pearl Pink Bunny, Sunflower Yellow Squirrel, Bubble Blue Dino, Kiwi Green Panda, i Strawberry Rose Lion. Uz njih će oralna njega postati prava igra u kojoj će vaše dijete uživati!

image
ISSA baby 2

ISSA kids

A što s djecom koja se već osjećaju kao veliki? Nema problema: FOREO je osmislio način na koji će i njihov osmijeh zablistati, a zove se ISSA kids sonična četkica!

Opremljena vrhunskom soničnom tehnologijom, nježnom nerotirajućom glavom, antibakterijskim i 100% vodootpornim silikonskim dodirnim točkama te 265 korištenja nakon samo jednog USB punjenja, ISSA kids je kreirana da bi oralnu higijenu djece od 5 do 12 godina dovela do savršenstva.

Ova inovacija za dječju oralnu njegu dolazi s uključenim pametnim timerom, koji vibrira svakih 30 sekundi kako bi podsjetio dijete da prijeđe na sljedeći dio usta. Osim toga, nakon 2 minute korištenja, pali se i lampica sa smajlićem kao zaslužena nagrada za veliki trud djeteta. Pranje zuba ovako postaje svakodnevna avantura kojoj se svi vesele!

image
ISSA kids

A sa svoje četiri super zabavne i moderne varijante - Rose Nose Hippo, True Blue Pony, Merry Berry Shark, Mellow Yellow Gator – doista će im biti nemoguće odoljeti! Ne propustite ih!

ISSA baby, ISSA kids i FOREO asortiman za oralnu njegu dostupni su na https://www.foreo.com/ i kod odabranih partnera.

image
ISSA kids

O FOREO-u

Švedski beauty tech brend FOREO nudi novi standard rješenja za ljepotu, od nagrađivanih uređaja za čišćenje lica linije LUNA, do izuma pametnog UFO uređaja za maske za lice, pa sve do inovacije ISSA četkica za zube. Ovaj je pristup hrabar: FOREO ne samo da poboljšava postojeće dizajne, već ih demontira i oblikuje iznova, osiguravajući da najbolja rješenja ne budu rezervirana samo za nekolicinu bogatih. FOREO promiče samopouzdanje: kad se osjećate dobro iznutra, vaš izgled također sjaji - misija ostvarena!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:00