FOREO ISSA 3: započela je revolucija oralne njege

Vrhunske performanse, prilagodljiva tehnologija, ergonomski dizajn i 365 dana korištenja na jednom punjenju – nova, sonična ISSA 3 četkica za zube redefinira dentalnu higijenu za nevjerojatne rezultate koji će trajati
 FOREO ISSA 3

Poželimo dobrodošlicu novoj generaciji proizvoda za oralnu njegu uz najnoviju FOREO-vu ISSA 3 soničnu četkicu!

Uz revolucionarnu patentiranu tehnologiju koja joj omogućava do godinu dana korištenja nakon samo jednog USB punjenja, ISSA 3 kombinira podesive T-Sonic pulsacije s inovativnom, hibridnom silikonskom glavom otpornom na bakterije – za učinkovito i jednostavno korištenje te rezultate kao nikad prije.

Osim toga, ISSA 3 se može pohvaliti ergonomskim švedskim dizajnom koji prati oblik usne šupljine, a dostupna je u prepoznatljivim bojama brenda: Pearl Pink, Mint, Fuchsia i Black. Njega zubiju nikad nije bila tako jednostavna, zabavna i cool!

image
FOREO ISSA 3

Po čemu se ISSA 3 sonična četkica razlikuje od drugih električnih četkica za zube?

KOMPLETNA NJEGA ZUBIJU, DESNI, OBRAZA I JEZIKA

ISSA 3 sadrži inovativnu hibridnu glavu koja osigurava energično čišćenje zubi i nježnu masažu desni uz poleđinu namijenjenu njezi obraza i jezika, a klinički je dokazano da ovo čudo oralne higijene smanjuje plak i poboljšava kompletno oralno zdravlje za 140%.

16 INTENZITETA T-SONIC PULSACIJA

Sa 16 podesivih intenziteta, ISSA 3 nudi najpersonaliziraniju oralnu njegu na tržištu kako bi svi mogli uživati u kvalitetnoj oralnoj rutini, savršeno prilagođenoj njihovim potrebama u prve i zadnje 2 minute u danu.

PRIRODNI RUČNI POKRETI I REZULTATI ELEKTRIČNOG ČETKANJA

Za razliku od drugih dostupnih električnih četkica za zube, ISSA 3 ne zahtijeva mijenjanje vašeg uobičajenog stila pranja zubiju – ona ga jednostavno čini boljim, zdravijim i učinkovitijim kako biste mogli uživati u svim prednostima električne četkice za zube, bez ulaganja dodatnog truda.

PAMETNI ŠVEDSKI DIZAJN

ISSA 3 je 100% vodootporna i dizajnirana bez BPA i ftalata za maksimalnu sigurnost i zdravlje, punjiva preko USB-a i zaštićena travel-lockom i futrolom za jednostavno putovanje. Može se koristiti i do 365 dana na samo jednom punjenju, a njezina glava može trajati i do 6 mjeseci bez da joj zatreba zamjena, što je čini maksimalno praktičnom te odličnom investicijom u vašu oralnu higijenu.

image
FOREO ISSA 3

ISSA 3 je također opremljena novom, optimiziranom Issa Hybrid Wave Brush Head, koja je posebna po sljedećim značajkama:

  • Kreirana je da bi bila 2x izdržljivija, a silikonske dodirne točke na Issa Hybrid Wave glavi sad traju još duže kako bi osigurale maksimalnu zaštitu desni
  • Ime je dobila po redizajniranim, ultrafleksibilnim dodirnim točkama koje zube i desni dodiruju poput laganih valova dok pulsacije prolaze kroz njih
  • Novi ergonomski dizajn osigurava dosezanje svakog kutka usne šupljine, istovremeno čisteći zube i desni
  • Pouzdana hibridna kombinacija medicinskog silikona i PBT dodirnih točaka: koje se učinkovite bore protiv plaka, ali su u isto vrijeme jako nježne prema desnima
  • Ergonomska poleđina glave za lagano, ali djelotvorno čišćenje jezika i unutarnje strane obraza
image
FOREO ISSA 3

Uz ISSA 3 četkicu ste u najboljim rukama. Sve što trebate napraviti je uživati u vrhunskoj oralnoj njezi i nasvježijem, najzdravijem i najljepšem osmijehu!

ISSA 3 je dostupna na www.foreo.com i kod odabranih partnera

image
FOREO ISSA 3

ISSA 3, najnovija generacija soničnih četkica za zube.

Cijena: 169 EUR.

image
FOREO ISSA 3

O FOREO-u

Švedski beauty tech brend FOREO nudi novi standard rješenja za ljepotu, od nagrađivanih uređaja za čišćenje lica linije LUNA, do izuma sveobuhvatnog UFO tretmana lica, pa sve do inovacije ISSA četkica za zube. Ovaj je pristup hrabar: FOREO ne samo da poboljšava postojeće dizajne, već ih demontira i oblikuje iznova, osiguravajući da najbolja rješenja ne budu rezervirana samo za nekolicinu bogatih. FOREO promiče samopouzdanje: kad se osjećate dobro iznutra, vaš izgled također sjaji – naša misija ostvarena!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 15:03