Dugo očekivana provokacija sunca u Ghetaldus optici koja cijene topi i do 50%

 Promo

Sunčane naočale uvijek sa sobom nose dozu nepogrešive modne privlačnosti, a ovoga puta nas one vraćaju u prošlost. Riječ je o novoj, ljetnoj kampanji Ghetaldus optike koja nas poziva da se divimo onome što je bilo nekada, a svoj retro dizajn servirali su novoj generaciji kupaca koju žele upoznati sa svojim nasljedstvom i tradicijom koju grade već pune 64 godine.

image
Promo

Ovog ljeta Ghetaldus optika uzvraća provokaciji sunca s cijenama koje se tope i do 50%. Znamo da jedva čekate odabrati savršeni par sunčanih naočala, nakon godinu dana provedenih uglavnom u zatvorenom prostoru. Ljeto nas mami na izlazak iz kuće, a sunce lagano provocira da u kolekciju dodamo novi par sunčanih naočala.

2021. godina je za Ghetaldus optiku ona u kojoj se vraćamo onome za što znamo da je kvalitetno i cijenjeno generacijama, jer je upravo to nasljedstvo koje želimo prenijeti na one koji ostaju iza nas.

Na čak više od 90 lokacija na području cijele Hrvatske vas čekamo vas s fantastičnom ponudom sunčanih naočala s kojima ćete zasigurno zaokružiti baš svaki look ovoga ljeta. Zato ne propustite veliko ljetno sniženje sunčanih naočala u svim poslovnicama Ghetaldus optike i odaberite svoj savršeni ljetni par.

Vidimo se,

Ghetaldus, Vaše druge oči već 64 godine

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:41