Cijenjeni estetski liječnik dr. Nikola Milojević pokrenuo INFINITY PODCAST

U četvrtoj epizodi INFINITY PODCASTA dr. Milojević je ugostio poznatu urednicu, kolumnisticu i aktivisticu Jelenu Veljaču

 John Pavlish

Podcast koji uz stručne goste tematizira pitanja estetske kirurgije, nekirurških tretmana te pomlađivanja lica i tijela

image

Zagrebački liječnik Nikola Milojević, vlasnik jedne od vodećih regionalnih klinika za estetsku medicinu Poliklinike Milojević

John Pavlish

Zagrebački liječnik Nikola Milojević, vlasnik jedne od vodećih regionalnih klinika za estetsku medicinu Poliklinike Milojević, eminentni je stručnjak specijaliziran za estetske postupke i tretmane pomlađivanje lica i tijela, a njegove stručne savjete mediji traže gotovo na tjednoj bazi. Sve veći medijski interes, ali i interes opće publike kada je riječ o pitanjima estetske medicine, potaknuo je dr. Milojevića da svojoj savjetodavnoj ulozi da novu formu - podcast.

image

Poliklinika Milojević jedna od vodećih regionalnih klinika za estetsku medicinu

John Pavlish

INFINITY PODCAST Poliklinike Milojević zamišljen je kao razgovor sa stručnim gostima iz polja estetske medicine, ali i drugim utjecajnim sugovornicima, koji iz svog kuta, mogu pomoći otkloniti neke dvojbe, postaviti nova pitanja, ali i dati odgovore na ona goruća i doprinijeti raspravi o pomlađivanju, estetskim tretmanima i postupcima te vitalnosti općenito. U prvoj epizodi podcasta, koji je objavljen 19. srpnja, dr. Milojević je ugostio primarijusa dr. sc. Ognjena Zrinšćaka. Cijenjeni oftalmolog u razgovoru je s dr. Milojevićem odgovorio na vječitu dilemu "skalpel ili igla?", nastojeći otkloniti dvojbe i dati odgovor na pitanje kojem se pristupu prikloniti u borbi protiv spuštenih kapaka i izraženih podočnjaka, problema koji muči velik broj muškaraca i žena.

Druga epizoda podcasta ugostit će doc. dr. sc. Aleksandra Milenovića, a žustra rasprava dva renomirana liječnika povest će se oko neiscrpne teme "Estetska medicina ili estetska kirurgija". U poučnom, ali i zabavnom drugom podcastu, maksilofacijalni kirurg Aleksandar Milenović i dr. Milojević, svaki iz svog ugla, nastojat će pronaći tanku granicu između brojnih mogućnosti estetske medicine i estetske kirurgije, te nas upoznati s trendovima, najnovijim tehnologijama i dostignucima u estetskoj kirurgiji i medicini. U trećoj epizodi, nasuprot dr. Milojevića sjest će jedan od vodećih svjetskih znanstvenika prof. Gordan Lauc, a glavna tema oko kojeg će se zapodjenuti rasprava jest kako što duže zadržati vitalnost. Zanimljiva debata otvorit će mnoga pitanja poput onog hoćemo li uskoro živjeti vitalno i aktivno 120 godina, te možemo li načinom života produžiti svoj životni vijek ili je to tek znanstvena fantastika, Prof. Lauc odgovorit će i na pitanja što je to healthspan i lifespan, što su glikani i koja su najnovija znanstvena otkrića na temu dugovječnosti.

image

Jelena Veljača u INFINITY PODCASTU otkriva gdje povući granicu ako pričamo o estetskim tretmanima

John Pavlish

U četvrtoj epizodi dr. Milojević je ugostio poznatu urednicu, kolumnisticu i aktivisticu Jelenu Veljaču s kojom se dotaknuo uvijek intrigantne teme gdje povući granicu ako pričamo o estetskim tretmanima i trebaju li se prikrivati godine, ali i pitanja poput onih po kojim kriterijima odabrati estetskog liječnika i koliko je pritom važno povjerenje, te iskren i stručan savjet.

Sve navedene, kao i sve buduće epizode INFINITY Podcasta bit će objavljene na službenom YouTube kanalu Poliklinike Milojević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:36