Falkeinsteiner

Čarobno Valentinovo u Punta Skali

Provedite Valentinovo na moru uz neodoljivu glazbenu poslasticu – koncert Marka Tolje u Falkensteiner resortu Punta Skala.

promo 

 Claus Brechenmacher & Reiner Baumann

Još jednom pokažite svojoj boljoj polovici koliko vam znači, uz lijepe geste i mala djela nježnosti. Mi znamo gdje je idealan ambijent za vaš ΄bijeg u dvoje΄ – ma gdje drugdje nego tik uz more!

Uoči Valentinova, neodoljiva morska oaza - Falkensteiner resort Punta Skala - priprema romantičnu bajku i koncert za pamćenje. Iznenadite dragu osobu odmorom u resortu nadomak Zadra. Ovaj jedinstven resort, nalazi se na poluotoku Punta Skala, a karakterizira ga jedan od najvećih SPA centara u Hrvatskoj na čak 6000m2, izniman aktivni program, nevjerojatna udobnost i ekskluzivna usluga s 5 zvjezdica, prepoznatljive Falkensteiner kulinarske delicije te očaravajući pogled na jadranske otoke i Velebit.

image

promo

Robert Balasko

Valentinovo u Punta Skala donosi vam romantični postav sobe uz selekciju ručno rađenih čokoladnih pralina i pjenušac u sobi, šetnje resortom s pogledom na jedan od najljepših zalazaka na svijetu, zabavne izlete u šarmantne lokacije u blizini resorta poput gradića Nina ili stare gradske jezgre Zadra te holistički odmor u prostranom Acquapura SPA. Uživajte zajedno, nasamo, u tretmanima za tijelo i masažama u nježno osvijetljenom privatnom SPA ili odaberite opuštajuće masaže po izboru, razne tretmane i neodoljivo iskustvo boravka u Hamamu.

image

promo

Ivor Mažar

Ovoj već idealnoj lokaciji za ΄bijeg u dvoje`, romantična atmosfera bit će dodatno naglašena ekskluzivnom večerom u novoj Ventus dvorani u novootvorenom Fortis Clubu, a kao šlag na torti, Punta Skala je pripremila nježne note vječnog romantičara Marka Tolje! Zaplovite morem nježnosti uz prepoznatljive balade Marka Tolje te iskusite Valentinovo uz more iz snova!

Otkrijte više na: Falkensteiner resort Punta Skala

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 04:43