promo

Best value for money pametni telefoni iz nove Samsung Galaxy A serije

Potraga za idealnim pametnim telefonom nikada nije lak zadatak. Pametni telefon nije samo uređaj za čitanje poruka i razgovor s bližnjima, nego i izvor zabave, zrcalo osobnog stila i čuvar najdražih foto i video uspomena. Kada biramo svoj novi pametni telefon, uvijek proučavamo hoće li nam pružiti sve što nam treba, gdje je najčešći ograničavajući faktor upravo – njegova cijena.
Samsung Galaxy A72

Financijskim kalkulacijama prilikom odabira novog digitalnog asistenta je došao kraj jer najnovija Samsung Galaxy A serija po pristupačnoj cijeni pruža mogućnosti s kojima se mogu mjeriti i najjači pametni telefoni. Riječ je o Galaxy A52, A52 5G te A72 pametnim telefonima koji na dlanu donose iznimne performanse, stvarno dugotrajnu bateriju, odličnu kameru otpornu na vodu, filmsku kvalitetu zvuka te stilski savršen dizajn. Naime, uređaji dolaze u awesome nijansama crne, plave, svjetlo ljubičaste i bijele boje.

Fantastična kamera

Da skuplji pametni telefon ne znači ujedno i bolju kameru, definitivno pokazuje nova Galaxy A serija. S Galaxy A52, A52 5G ili A72 pametnim telefonom u ruci, osjećat će te se kao pravi profesionalac fotografirajući s četverostrukom kamerom od 64 MP. Kada uočite neki dobar kadar u svojim video snimkama, jednostavno ga možete pretvoriti u fotografiju od 16 MP s Quick Crop značajkom. Kada se ne možete odlučiti hoćete li snimiti video ili fotografiju, učinite oboje odjednom s 4K Video snap opcijom. Tako možete snimiti video u visokoj 4K rezoluciji, i dobiti bombastičnu fotografiju u nevjerojatnoj 8K rezoluciji. Svakako će te biti impresionirani rezultatom. Za pohranu svih foto i video materijala ne morate brinuti, jer ovi pametni telefoni dolaze sa do 6, odnosno 8 GB RAM memorije.

Budite kreativni sa svojim fotografijama

Fotografske čarolije Samsung Galaxy A pametnih telefona ne prestaju na kameri i kvaliteti snimaka. Kako bi vaša fotografija imala dodatnu umjetničku vrijednost, Screen Optimizer mogućnost automatski prilagođava nijanse boja, svjetlinu i oštrinu fotografija. Screen Optimizer pomoću umjetne inteligencije može prepoznati čak 30 različitih kategorija fotografije, uključujući druženje s prijateljima, hranu, prekrasni krajolik, čak i kućne ljubimce. Ako želite postati poznati #foodstagramer, onda su Galaxy A52, A52 5G i A72 vaš put prema virtualnoj slavi.

Nakon što ste snimili videozapis, uključite svoje filmske talente u Pro Video Mode načinu rada te u samo nekoliko dodira prilagodite svjetline, boju i fokus videozapisa. Napravite svoj digitalni avatar pomoću AR Emoji aplikacije, dok se na My Filter značajki možete igrati i mijenjati boje kako bi stvorili stvarno kreativnu fotografiju. Za maksimalno dobru zabavu uključite i Fun Mode opciju s brojnim AR filterima i iznenadite svoje prijatelje luckastim selfiejima.

Sjajan zaslon i dugotrajna baterija

Mrzite kada vam se pametni telefon smrzava tijekom korištenja ili kada zaslon ne funkcionira glatko? Na Super AMOLED zaslonima s brzinom od osvježavanja od čak 120 Hz na Galaxy A52 5G te 90 Hz na Galaxy A72 i A52 pametnim telefonima, sve će funkcionirati jednostavno savršeno. Sve aplikacije na ovom velikom zaslonu radit će iznimno glatko bez zastajkivanja, a umor očiju spriječit će Eye Comfort Shield zaštita.

Na kraju, svi znamo da se od dobrog pametnog telefona „teško odlijepiti“, zbog čega je dugotrajnost baterije stvar koja se svakako cijeni. Pametni telefoni Samsung Galaxy A serije dolaze s dugotrajnom baterijom koja će trajati dva dana, dok AI Power Saving tehnologija u pozadini pazi da se snaga baterije ne troši bez veze, nego inteligentno. Također, Galaxy A52, A52 5G i A72 pametni telefoni su otporni na vodu i prašinu, što potvrđuje IP67 certifikat.

Samsung Galaxy A52, A52 5G i A 72 pružaju značajke kojeg će impresionirati svakog unutar pametnog telefona simpatičnog dizajna po pristupačnoj cijeni. Za više informacija o novim Galaxy A pametnim telefonima posjetite https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-a/

image
Samsung Lounge program vjernosti

Iskoristite Samsung Lounge program vjernosti unutar Samsung Members aplikacije za mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja. Benefiti Samsung programa vjernosti dostupni su i na Galaxy A52, A52 5G i A72 pametnim telefonima do dvije godine nakon aktivacije korisničkog računa. Više informacija možete pronaći na https://www.samsung.com/hr/offer/members-lounge/.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:11