KARIJERE

Sanja Buterin nakon Infobipa i Gideona prešla u revizorsko-konzultantsku kuću Crowe

Crowe na svjetskoj razini okuplja 41 tisuću zaposlenika i vrti promet od 4,4 milijarde dolara

Sanja Buterin nova je regionalna direktorica marketinga revizorsko-konzultantske kuće Crowe

 Davor Pongracic/Cropix

Sanja Buterin nova je regionalna direktorica marketinga revizorsko-konzultantske kuće Crowe. U Croweu navode da će biti zadužena za marketing i komunikacije u široj europskoj regiji.

Buterin je prethodno bila direktorica marketinga u Infobipu, a zatim i u Gideonu.

Karijeru je započela u komunikacijama Porsche Croatia, a nastavila u Croatia osiguranju, Valvolineu, Nokiji, Atlasu, Daimler AG-u i Dentsu Aegisu.

- Raduje me što ću nastaviti razvijati funkciju regionalnog marketinga u Crowe mreži. Smatram da postoji veliki potencijal da brend ove svjetske konzultantske mreže još više osnažimo u našoj regiji te našim partnerima i klijentima ponudimo dodanu vrijednost - kaže Buterin.

U Croweu navode da Buterin donosi više od dva desetljeća iskustva u vođenju marketinških teamova i agencija.

Lokalni Crowe dio je globalne istoimene grupacije koja je osma po veličini računovodstveno-revizorska kompanija na svijetu. Okuplja više od 200 nezavisnih konzultantskih tvrtki u 146 država i jedna je od sedam globalnih tvrtki u Gartnerovom ‘magičnom kvadrantu‘ za usluge upravljanja rizicima.

Ukupno, Crowe na svjetskoj razini okuplja 41 tisuću zaposlenika i vrti promet od 4,4 milijarde dolara.

Reno Budić, managing partner Crowe Hrvatska kaže da će im iskustvo koje ima Buterin donijeti dodatnu prednost na tržištu.

- Vjerujem da će nam Sanjino bogato iskustvo i vještine vođenja pomoći, ne samo da bolje komuniciramo našu stručnost, široki portfelj usluga i predanost klijentima već i ojačamo našu tržišnu poziciju kroz kolaboracijski pristup u regiji - zaključuje Budić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:43