‘KUHAMO S PODRAVKOM‘

U ponedjeljak kreće nova kulinarska rubrika: Nakon 25 godina Stevo Karapandža ponovo kuha s Podravkom

Stalni postav čine voditeljica Tatjana Jurić i Podravkin chef Mišel Tokić

‘Kuhamo s Podravkom‘

 Tibor Marochini/

Uz stalni postav koji čine voditeljica Tatjana Jurić i Podravkin chef Mišel Tokić, svoje će kulinarske vještine pokazati velemajstor Stevo Karapandža, Davor Gobac, Dalibor Matanić, Davor Bruketa, Martina Dalić i mnogi drugi.

Povodom obilježavanja 75 godina Podravke, IN Magazin Nove TV svakog će ponedjeljka i utorka, od 3. listopada do 27. prosinca, emitirati novu rubriku Kuhamo s Podravkom u kojoj će vrhunske specijalitete pripremati brojna poznata imena. Stalni su postav emisije voditeljica Tatjana Jurić i Podravkin chef Mišel Tokić, piše u priopćenju, koji će gledateljima zajedno otkrivati male tajne velikih majstora kuhinje.

Prvu epizodu otvara jedan od najpoznatijih chefova ovih prostora, kultni majstor Stevo Karapandža. Karapandža je s Podravkom povezan već desetljećima, a široj je javnosti postao poznat kroz TV emisiju Male tajne velikih majstora kuhinje. Jedna od najdugovječnijih emisija prikazivala se gotovo trideset godina, pod pokroviteljstvom Podravke i Podravkinog brenda Vegete.

Sada Karapandža i Podravka ponovo udružuju snage i kuhaju zajedno na Novoj TV, kako bi obilježili 75 godina kompanije sa srcem. Za tu priliku, Karapandža priprema tradicionalan hrvatski specijalitet, pačja prsa s bundevom, uz malu tajnu velikih majstora - „jednu žlicu Vegete“.

image

‘Kuhamo s Podravkom‘

Tibor Marochini/

U kuhinji će tijekom sezone Tatjana i Mišel ugostiti i brojna druga imena domaće javne scene koji će pripremati različite specijalitete s najboljim Podravkinim sastojcima. Svoje kulinarske vještine pokazat će tako, između ostalih, i veliki ljubitelj Čokolina Davor Gobac, Dalibor Matanić, Davor Bruketa, ali i predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić.

Osim poznatih, u rubriku Kuhamo s Podravkom uključit će se i Podravkini zaposlenici, navodi se u priopćenju, ali i gosti iz Poljske, Češke i Sjeverne Makedonije te gledatelji koji kuhanje imaju u malom prstu.

Pripremat će ukusna jela iz različitih dijelova svijeta, ali svima njima jedno je zajedničko – korišteni su vrhunski Podravkini sastojci i spremljena su sa srcem!

Reprize emisija pogledajte utorkom i srijedom na malim ekranima, a nakon emitiranja, možete ih popratiti i na web stranici Nove TV. Sve recepte možete pronaći i na web stranici Dobar okus daleko se čuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:46