MOJPOSAO

Neka sezona lova na posao započne: Ovog tjedna zapošljavaju HT Grupa, Valamar Riviera, Artifex...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 Caia Image/science Photo Library/Science Photo Library Via Afp

Oduvijek te zanimalo kako je raditi u Njemačkoj? Želiš li osigurati bolju budućnost za sebe i svoju obitelj? Još ne znaš govoriti njemački jezik, ali si spreman/na početi učiti? Tada je Artifex, njemačka tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u posredovanju pri zapošljavanju u području zdravstva, pravo rješenje za tebe! Trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Medicinska sestra/medicinski tehničar (m/ž). Nude ti mjesečna primanja od 2300 do 3600 eura, pomoć u pronalasku vlastitog doma, besplatan tečaj njemačkog jezika i ugovor na neodređeno. Na oglas se možeš prijaviti do 30. svibnja.

LUSH manufaktura d.o.o. dio je uspješnog globalnog brenda LUSH Fresh Handmade Cosmetics i najveća kozmetička kompanija u Hrvatskoj. Zapošljavaju osobe koji su timski igrači, ambiciozni, predani te nadasve kreativni i spremni za sezonski rad u njihovim manufakturama na području Svete Nedjelje. Svoj tim sada žele osnažiti na sljedećim pozicijama: Pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž) i Pomoćni radnik u skladištu (m/ž). Naknada za topli obrok, popust u LUSH trgovinama, mjesečni bonusi te profesionalni rast predstavljaju samo dio njihove ponude, a ostatak možeš doznati tako što ćeš im se javiti do 22. svibnja.

Globalna hrana te poziva da se zaposliš sezonski u McDonald'su! Tragaju za više Sezonskih radnika u restoranu (m/ž), predznanje nije uvjet, a prednost pri zapošljavanju imaju timski igrači koji će u druženju (van restorana) uživati jednako kao i na poslu te fleksibilne, odgovorne i otvorene osobe koje vole usvajati nova znanja. Zauzvrat nude naknadu za topli obrok, dodatne stimulacije i nagrade, plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva te mogućnost osobnog rasta i razvoja. Svoj životopis im pošalji do 25. svibnja.

HT Grupa, vodeći davatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj koji pruža usluge nepokretne i pokretne telefonije, veleprodajne, internetske i podatkovne usluge, zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Novim kolegama nude stimulativna primanja i bonuse na plaću, rad na duži period, dodatne edukacije i usavršavanja, služeni automobil (za potrebe rada na terenu), laptop, tablet, službeni mobitel te odlične kolege. Oglas ostaje aktivan do 27. svibnja.

Valamar Riviera, vodeća hrvatska turistička kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima, te poziva da im se pridružiš na radnom mjestu: Prodajni savjetnik (m/ž). Iskustvo na poslovima prodaje i u radu s klijentima je poželjno, a nude ti najbolja primanja u turizmu (od 1.000 do 1.500 eura mjesečno), cjelogodišnji posao, radno vrijeme u smjenama uz jedan slobodan dan, odabir između rada u Zagrebu i u Poreču, 13. i 14. plaću te edukacije i specijalističke obuke iz prodaje. Javi im se do 20. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:21